Мария забрани на гостите си и келнерите да правят снимки на сватбата й

Мария сватба1Точно 165 души са получили покани да присъстват на официалното сватбено тържество на Мария и Християн Гущерови.

Тъй като веселбата на жълтите павета е забранена зона за зяпачите и най-вече за папарашките медии, сред присъстващите няма да има нито един човек, който е случаен. Избраните сватбари даже си шушукат, че е възможно на входа на ресторанта да се наложи да  подпишат  клетвени декларации, че няма по никакъв начин да разгласяват подробности и снимки от събитието.

 Под такъв документ са се подписали всички от персонала, който е ангажиран около сватбата на булката. Келнерите и готвачите са били  помолени от самите младоженци да поставят парафите си под клетвения документ. Те са задължени да не издават никъде и никакви подробности за венчавката, а в противен случай дължат сериозно обезщетение на младоженците.

Това станало още миналата седмица, когато в хотела отишли младите Гущерови, бащата Добромир и втората му съпруга, които ще бъдат и кумове, родителите на Мария  и още няколко верни приятели. Те поискали да дегустират сватбеното меню, ястие по ясите, за да са сигурни, че то отговаря на високите им изисквания.
Менюто ще бъде от цели седем блюда плюс десерт. Направо царските  сватбаи са бледо копие на чалгаджийските у нас. Цената само на гурме специалитетите била 35 хиляди лева…
Мара буквално побъркала от капризи  управата на ресторанта.
Тя поискала да й осигурят сребърни прибори за  всички гости. Понеже в ресторанта нямало в наличност 165 вилици и лъжици от всякаква големина от благородния метал, се наложило да бъдат доставени спешно от други два хотела от веригата.
Г-жа Гущерова провела и кастинг сред сервитьорите, от които одобрила 20. Тя искала  всичките  да са мъже. Още десет одобрени келнери ще бъдат пренасочени от семейния ресторант „Реджина“, за да припкат около масите и  да обслужват тържествената вечеря. Певицата издала заповед всичките 30 момчета да сервират на гостите й  с бели ръкавици. Трима от тях пък ще прислужват  само на сватбената маса.
Сватбеното парти започна за отскок  с уелкъм дринк – френско шампанско, а истинският купон е от 20 часа, на който като освен Васил Найденов, като главен изпълнител, ще пеят още Азис, Преслава, Ивана и Софи Маринова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Егати снобите !!! А става въпрос за една проста ОТВАРАЧКА – певачка с подозрителен морал.Смях,смях.Пази боже сляпо да прогледне !!!

  2. Седем блюда, които ще изхвърлят, а вън гладни пенсионери ровят в кофите за боклук. Нелепо е!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *