Моника Валериева стана сек*символ на годината

Моника ВалериеваМоника Валериева, която е най-добрата приятелка на Андреа и най-голямата врагиня на Николета Лозанова, получи титлата стана Се*ссимвол на годината с 314 гласа от гласувалите във Фейсбук.

Спряганата миналата година за любовница на Валери Божинов моделка скандално се появи на церемонията под ръка не с кого да е, а  с бившия съпруг на Емануела – Никола, който се ожени за фолкаджийката цели два пъти набързо и също така набързо тя се разведе с него заради изневери.

С цели два приза се окичи пък  Албена Вулева – „Най-скандален се*ссимвол“ и „Най-се*си риалити звезда“. И двете титли направо й залепнаха, защото тя е едновремено красива и скандална и не цепи басма на никого.

Мис Силикон 2014 Габриела Иванова пък стана  „Еротичен Се*ссимвол“. След като се задържа цял месец на първото място в Топ 50 на телевизия „Планета“ Яница получи титлата „Музикален Се*ссимвол“ на годината.

Класацията е дело на сайта папараци, но или към нея нямаше никакъв интерс, или могат да избират само приятели на сайта и членове на групите му. Обикновени потребители се оплакаха, че вчера цял ден са се опитвали да гласуват, но никъде в сайта на папараците не открили къде. Ние също проверихме и наистина класацията беше дълбоко покрита и забулена с някаква мистерия. Щом победителката спечели с малко повече от 300 гласа, е доста замислящо, коментират хора, които все пак са искали да кажат мнението си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *