Мариана Векилска пред развод, мъжът й кръшнал

Мариана ВекилскаМариана Векилска и съпругът й Симеон Колев си имат сериозни семейни проблеми и са стигнали до развод, казаха техни приятели.

Новинарката и изветният водещ в БГ радио са заедно близо 12 години, но от известно време не мелят добре заедно и непрекъснато са под напрежение вкъщи. Причините за обтегнатите отношения на двойката  е фактът, че Симо напоследък редовно кръшкал на любимата си. Като едно от най-известните  лица и по-скоро гласове на БГ радио, Колев получавал покани за всички ВИП и светски събития  и почти през вечер излизал да уважи поредното, доста  често без присъствието на жена си.

На съответните мероприятия след  солидно количество алкохол, половинката на Векилска се отнасял  дотолкова, че  започвал да опипва нахално минаващите край него сервитьорки и хостеси, пощипвал ги, пускал им ръка  и то без да подбира коя каква е, дори им предлагал да прекарат заедно остатъка от нощта .

Запознати разказват, че разюзданото поведение на Симо било  реакция, породена от отношението на жена му към него. Въпреки че са семейни от доста време, водещата не пропускала и сега да натяква на благоверния си, че именно тя издържа семейството, тъй като взима близо три пъти по-висока заплата от него. И е много по-известна.

Той се чувства потиснат, защото от доста  време си стои на една и съща позиция в БГ радио, не мърда от там, заплатата му се увеличава рядко и с малко,  докато жена му непрекъснато се развива и се катери по обществената и професионалната стълбица. Освен това  тя често  няма време за него и за децата, понеже вечер е заета  до много късно в Би Ти Ви. Той пък си избивал през почивните дни, като й оставял децата и семейната работа и отивал на някой купон да разпусне, споделят близки до Симеон Колев.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/QLV67-aPRQQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *