Свалят Мариана Векилска от ефир

0

ВекилскаМарияна Векилска си тръгва от екран и се разделя с предаването си.

Скоро тя няма да може да се  изявява като водеща, освен ако не отиде в друга телевизия. През есента тя се връща обратно в обедните новини и засега се планира завинаги да остане там. Причината е, че предаванията й   „Тази събота“ и „Тази неделя“  бяха свалени предсрочно , заради ниския рейтинг на Векилска и изключително събота й присъствие на екран.

Преди месец от медията обявиха, че съботно-неделният блок  няма да бъде спиран и в него ще се разискват теми за предстоящите избори и политическата криза в страната, но в крайна сметка все пак решили да го спрат, тъй като  не се гледало от зрителите и те не харесвали  новата водеща. Откакто Марияна смени Антон Хекимян, настъпи пълна скука и 50 процента от зрителите щракали с дистанционното на друг канал, издадоха  колеги на двамата водещи.

Официално изявление на btv кой ще е лице на доста популярните предавания от септември все още няма и всички от ръководството все още се колебаят. Говори се  обаче, че наесен Лора Крумова да се върне на работа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *