Ето ги новите кандидат-плеймейтки

прейметкиМоре и мъка, но без море.

Тези думи могат да характеризират канстинга за „Мис Плеймет“ тази година, казаха хора, присъствали на покъртителната сцена, наречена  избор на красавица на България и символ на се*суалност. За ужас на организаторите се появиха само седем мераклийки на първия тур, от които две бяха отпратени, а пет пуснати да плуват напред.

Журито, сред което и неизменният във всички конкурси Калин Сърменов, гледаше през пръсти на работата си, но то няма и бог знае какво за гледане. Много силикон, много изкуствени къдрици, много грим и татуси и нищо в главата, казаха гости на събитието. Разсъблечените девойчета се държали доста разюздано, а някои се опитали да седнат в скута на по-важните персони.

Всичко приличаше на парад на плътта и цинизма  и се чуха призиви конкурсът да бъде закрит, тъй като вече губи същността си, коментираха под сурдинка хора от хайлайфа. От година на година кандидатките стават по-нагли и по-безцеремонни, естествената красота напълно отсъства, заменена от изкуствени подобрители. Освен това този конкурс предизвиква и сериозни скандали, защото накрая винаги започва усилено да се говори, че любовникът на поредната красавица й е купил титлата.

Всички участнички традиционно ще се появат топлес на страниците на януарския брой на „Плейбой“ за радост на мъжете, които си падат по силикона.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Otkade gi namirat tezi travestiti!!!Tova kato go razgrimirah,i ostavah izymen!!!A prosti,neznaqt elementarni nehta!!Pazi boje.

  2. Ey pederasti smorani jurnalist.
    Njako da znae kakwo znachi playmate??
    PLAYMATE OT WASHATA KJUMURNA STRANA NARECHENA VULGARIJA???

    Wsichko e wulgarno waw washata VULGARIJA-mrasnite AIDS putki na KURWOLETA.ANDREA I KOJA LI NE.

    EY WULGARIJA,VIE UMIRATE!! DANO SKORO STANETE SHTAT NA INDIJA….

    PRIWET OT NICOBAR ISLANDS!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *