Ужас! Невена Цонева превърна Уитни Хюстън в чалга! /ВИДЕО/

Невена СочиАйдълката Невена Цонева  в стремежа си да бъде оригинална тотално се изгаври с известното  парче на Уитни Хюстън I will always love you.

Това стана на престижния музикален конкурс „Нова вълна“ в Сочи. Абсурдният чалга аранжимент на изключително известната и обичана песен стресна, а после шокира журито и отврати публиката. Изпълнението на Невена предизвиква и весел смях у част от зрителите на феста. Те не схванаха, че пее чалга, а помислиха, че е сбъркала песента.

Цонева пя на цели две от петте състезателни вечери, обаче  след ниските оценки и откровения смях на зрителите се разсърди и се прибра преждевременно, като заяви, че не са оценили таланта й. От пресслужбата на фестивала деликатно пуснаха съобщение, че  29-годишната българска звезда е получила възпаление на гласните връзки и отказът й от надпреварата бил  свързан с нейното здравословно състояние.

Българите, които са гледали двете й  изпълнения в интернет, са  буквално потресени не само от начина, по който пя, но и от изключително неподходящия й  тоалет, натруфен и претрупан. Зад гърба й пък се вееше българското знаме, обаче незнайно защо  разположено вертикално, вероятно да в тон с тоалета й.

„Какво е това чудо? Що за простащина? Защо  цигански маанета, когато оригиналът е нежна и топла песен?толкава нежна песен. Кой измисли всичко това да се излагаме пред цял свят, питат потресени зрители. В същото време в клипа се вижда и учудването на публиката, която чака Уитни Хюстън, а получава микс от мазна чалга и леки фолклорни извивки. На всичкото отгоре Невена пее и фалшиво.

Напомняме, че на същата сцена и на същия конкурс Крисия разби публиката и журито спечели второ място, а Невена безславно се изложи и си тръгна.

https://youtu.be/4UyXx93hKoU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *