Мара Отварачката ще ражда бебе на Гущеров

МараСамо допреди няколко месеца олкпевицата Мария не пропускаше  момент за заснеме фотосесия или моментни снимки и  да покаже стегнатото си тяло. Сега обаче тя започна да показва в социалните мрежи само снимки, на които е или  в гръб, или е щракната от кръста нагоре. Това е само едно от доказателствата, че е бременна.

Възлюбеният й Гущеров е на върха на щастието, грижи се за нея, трепери над нея и  не дава и пиле да прехвръкне над луксозния им дом.

Десетки камери са опасали скъпарското имение, а допълнително обикалят и охранители. Напоследък Мария излиза от дома си само за да отиде на фризьор, но дори и тогава  е придружавана от шофьор и охрана, които не се отделят от нея, а я оставят сама само под грижите на коафьора. Все по-често двойката  си отдъхва в  резиденцията си край Силистра.

Притесненията на двамата и особено на  Отварачката са напълно разбираеми, тъй като тя изкара изключително трудно първата си бременност. През 2008 година тя роди дъщеря на тогавашния си съпруг Димитър Андонов, но преди това дълго не можеше да забременее и прибягна към процедура ин витро.  Мария изкара почти цялата си бременност на легло, тъй като имаше опасност от спонтанен аборт. Явно кошмарните й спомени вече са отминали,  тъй като нееднократно заявяваше,  че иска да роди наследник на Гущеров.  Желанието и на двамата е да имат син, който да наследи богатството и да продължи бизнеса  на фамилията.

Преди няколко месеца Мария заяви, че за бебе не са си поставяли срок, но като забременее, ще даде жокер. Ако снимките, на които грижливо крие коремчето си са жокер, то тогава наистина е бременна, твърдят близки д певицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/jKVsPnSr4ig

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *