Лили Иванова продава къщата на Валентин Златев

Лили голяма1Голяма далавера съзряла примата на българската естрада в подарък, направен й не от кого да е, а от Валентин Златев. Милионерът бил неин фен, тя винаги откликвала на молбите му да пее за родни и руски олигарси и в знак на благодарност той й дарил една от фамилните къщи в хотелския комплекс „Риу“ в Правец.

Примадоната обаче видяла имота си само на снимка. Тя изобщо не отишла да види просторния луксозен дом, направен с всички екстри, където можела да отдъхва, необезпокоявана от всички. Вътре било обзаведено до последната възглавничка и всичко от реномирани марки. Само да си събуеш обувките и да влезеш.

Лили е известна обаче с прословутата си стиснатост и с привързаността си само към две жилища. Апартамента й в София и летният апартамент във Варна. Когато пък искала да смени обстяновката и да се погрижи за здравето си, тя използвала луксозните услуги на Гранд хотел „Поморие“, където се държали с нея като с кралска особа.

Певицата се чудела какво да прави с неочаквания си имот, в който никога нямало да стъпи и решила да го пусне на пазара, за да види колко ще може да вземе за него. Къщата била оценена на 150 хиляди лева. Адвокатите на Лили получили задача да се ослушват, за да разберат дали ще се намери клиент.

Валентин Златев обаче научил за опитите да се осъществи сделка и страшно се обидил. Той смятал, че прави добро на певицата, като й предлага място за отдих в лукс и тишина, а тя му показала, че не се интересува от подаръка му, освен от финансовата му страна.

Златев попитал и адвокатите, но те се измъкнали с обяснение, че примата само проучва пазара.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/7tSR_FgFClk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Лъжа, скалъпена от хранениците на Златев!
    За да твърдите нещо трябва да се базирате на факти или документи!
    В имотния регистър нама запис Златев (независимо кой баща/син) или фирми на Фамилията да са продавали, прехвърляли или подарявали имоти на Лили Иванова!
    За сметка на това други знакови личности се „ОТКАЗВАТ“ от права върху имотите си на голф комплекса!
    И още нещо – песните на Лили Иванова ще се слушат дори тогава, когато името на Златев ще са го забравили!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *