Малък Тошко нагло се изпишка пред столичен мол

Тодор го показваТодор Славков, който  показа още в „Бъг Брадър Ол Старс“, че не му е проблем да си развее най-милото пред очите всички съквартиранти и на зрителите, продължава с изцепките си.

Той не спира да го показва и в реалния живот на обществени места, без изобщо да чу пука.

Внукът на Тодор Живков за последно си събу панталоните и без грам срам припика столичен мол. Направи го точно  върху плочките пред търговския център, където отиваше на парти. Там  Жени Калканджиева пък по своя инициатива покани героите от риалити формата да присътват на ревю и почерпка с участието на нейните  модели от „Визаж“.

Малък Тошко уважи поканата и  се появи видимо почерпен и с тъмни въпреки мрачното време очила. Пикочният му мехур обаче очевидно не е издържал  по време на ревюто и бохемът вместо да ползва тоалетните, които са доста, но пък далеч от мястото на събитието, съвсем удобно и  просташки се облекчи направо на централния вход.

Паметната случка била запечатана на лента от папараци, тъй като процедурата продължила доста дълго заради обилното количество течности с мехура на Славков.

Докато се облекчавал, той разсеяно  разцъквал мобилния си телефон и разглеждал с внимание  струята, която даже  намокрила обувките му.

Преди две години синът на Батето се облекчи посред бял ден в градинката пред Националната библиотека, но тогава се оправда, че нямало наблизо тоалетна, а бил на зор.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *