Майк Тайсън Влуди Продуцентите на „ВИП Брадър“ с Куп Условия и Капризи! Виж Тук:

Майк вътреЛегендарният боксьор Майк Тайсън най-после кацна в Нови хан.

Той се остави в ръцете на Ники Кънчев да бъде обстойно разпитан по всякакви въпроси от рода на – „познава ли Кубрет Пулев, би ли се бил с него, какво знае за България, с какво се занимава в момента и какво очаква да види в Къщата“.

Доста деликатно Майк каза, че не познава лично Пулев, но гледал мача му с Кличко, а със спортната си кариера отдавна е приключил. Сега се бил посветил на най-малката си дъщеря, която тренирала усилено не бокс, а тенис. Седемгодишното момиченце даже познавало Серена Уилямс и искало да стане като нея.

Когато влезе в Къщата, съквартирантите си глътнаха езиците и се оказа, че половината не могат да обелят и дума на английски, а другите с мъка съставят изречения. На езика на Шекспир най-свободно комуникираха Жана и… за изненада на Жоро Торнев – фолкпевицата Рени.

Домакините веднага посрещнаха боксовия титан с порция мусака, но се оказа, че религията на Тайсън не му позволява да яде свинско. Той изрази желание да опита пилешката супа, но явно не му хареса.

Майк ЛилиУсловията на престоя на Тайсън са свързани предимно с храната. Той иска да има на масата си сотирани зеленчуци – гъби, артишок и броколи, месото да е пилешко, агнешко, или козе. А освен това непрекъснато да има изобилие от къри и супи.

Желанието му е и да има на разположение масажист 24 часа в денонощието.

Легендата ще спи на хотел и само денем ще се появява, за да го заснемат в някоя мисия или при поредната схватка в Къщата.

За чест на съквартирантите, те не хукнаха да му подаряват народни носии и лютеници, както направиха с Памела Андерсън в миналия сезон на „ВИП Брадър“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *