Честито! Яна Роди Втори Син на Петко! Виж Тук:

Петко и ЯнаБизнесменът и софийски плейбой  Петко Димитров стана татко на трети син.

Съпругата му Яна Акимова, с която той се запозна в „Денсинг старс“, го дари с още едно момченце. Красивата хореографка и шампионка по латино танци  отново изкара лека бременност и роди  бебе с перфектните мерки  3 150 грама на 50 см в клиниката „Света София“.

Петко, който обича да държи нещата в свои ръце и този път е имал основната дума при кръщаването на детето. Когато се роди първият им син, той предложи да го нарекат Доменик, защото се появи на бял свят точно в неделя.

Сега Яна искала да си имат един нов малък Петко, но Димитров имал по-добра идея и момченцето получило името Ян. По този начин той не само доказал любовта си и признателността си към своята съпруга, но и дал на наследника си символа на мъжката положителна енергия от популярните  Ин и Ян, които според източните религии  регулират живота на Земята и в цялата Вселена.

Най-щастлив от новината е най-големият син на Петко, който му роди Мария Игнатова. Виктор чакаше братчето си Доменик, за да има с кого да си играе, а раждането на втори брат направо го изстреляло във въздуха от радост.

Двамата с Доменик вече чакат малкия Ян да го гушнат.

Дълги години Яна беше гадже на Орлин Павлов, но когато срещна Петко, се влюби до ушите и до момента му е вярна и примерна съпруга, а Димитров е на седмото небе с вече цели трима сина.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *