Маги Халваджиян продава Замъка си в Италия за 1 милион евро! Виж Тук:

Маги бесенМагърдич Халваджиян е обявил за продажба замъка си в Италия, който си купи още през 2006 година.
Разкошната вила той закупи със „спестяванията“ си от продуценство и я ползваше най-вече да се фука с нея. Отвреме навреме ходеше да отмаря с тумба приятели и цялата си фамилия, а майка му буквално се бе пренесла там, за да наглежда имението.
Многолюдната фамилия Халваджиян ползваше по-често имението от неговия собственик- сегиз-тогиз хора от родата се мятали на самолета, за да карат там празниците, или пък съчетавали престоя си там с шопинг-туризъм и посещение на футболен мач.
От известно време арменецът обмислял дали да не се раздели със скъпия си имот, който вървял в комплект с космически разходи за поддръжка и данъци. Причината не била, че продуцентът няма пари, напротив, той има финикийски знаци в огромен излишък. Но пресметнал, че ще му е много по-добре ако наема вили из цял свят, там където решат да отидат на почивка, вместо да се закотвя на едно място. Така щели и да спестят пари.
vila_iyalia
Вилата на Халваджиян

В момента имението на Халваджиян, което се намира в красивата област Тоскана, вече е на пазара за тузарски имоти и първоначалната му цена е 1 милион евро.

Къщата на най-богатия ни продуцент е на два етажа и разполага с десет големи стаи, обзаведени лично от жена му Кремена в бароков стил. Хасиендата се продава с цялото обзавеждане, а мълвата твърди, че Маги може да си купи още поне пет такива, но искал с жена му да обикалят света! А приятелите си можел да кани в родовото имение в полите на Витоша, което не отстъпва по лукс на италианското.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/ud0vx_WvEX4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Откъде пари за вила в Тоскана? От нашите есемеси! Пускайте, пускайте! Пълнете му арменската гуша!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *