Маги Желязкова ще става мама на 40

маги и любимияМаги Желязкова е готова на всякакви  жертви, за да задържи любимия си Георги до себе си и то за цял живот.

Миската призна, че гаджето й иска да му роди дете и тя ще следа стриктно примера на Юлияна Дончева, която забременя ин витро на 48 години и дари доста  по-младия си приятел Стъки с дете. На такава процедура смята да се подложи и Маги.

Устатата брюнетка, която през септември навърши 40 години, явно прави опити да зачене, но е сигурна, че чрез  изкуственото оплождане вероятността да забременее е по-голяма. Желязкова не иска да губи време и вече се е консултирала с един от най-добрите гинеколози в София. След месец тя ще започне  хормонална терапия по схема в клиниката му, за да увеличи плодовитостта си и тялото й да е готово да приеме ембриона.

 Тя има един син на 13 години от предишния си съпруг Боби Манекена, но смята, че трябва да отгледа поне две деца.

Във форумите хората вече се питат какво им става на жените от хайлайфа. До 30 години момуват, до 35 се чудят да се оженят ли или не и чак когато биологичният им часовник започне да отмерва последните си удари, изведнъж се разбързват да родят дете, но което повече отива да са му баби, вместо майки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *