ЛЯВА ВЪЛНА ПОМИТА МАФИЯТА ГЕРБ: Мощни Викове „Оставка“ РАЗТРЕСОХА ПАРЛАМЕНТА! Вий поГЕРБахте България! Виж Тук:

НиноваНечуван досега скандал разтърси българския парламент.

След като Корнелия Нинова се изказа остро за безпринципната и авторитарна политика на ГЕРБ и ги обвини в популизъм, самонадеяни решения и антибългарска политика в полза на чужди държави заради излагацията на Кристалина Георгиева в ООН,, парламентарната група на БСП започна да тропа по банките и мощно да крещи: „Оставка“!

Това предизвика безредици в залата , а председателят Димитър Главчев от ГЕРБ преустанови заседанието. Като го отложи чак за другата сряда, за да може страстите да се поуталожат и да мине време.

Напрежението в залата се нажежи до червено, след като лидерът на БСП Корнелия Нинова поиска сметка от премиера Бойко Борисов, който вчера на всеослушание заяви, че няма намерение да подава оставка „заради някаква си комунистическа фамилия“, визирайки Ирина Бокова.

„Това е най-малкото обидно. Вие уж я подкрепяхте, тя стигна до второ място в гласуването, а изведнъж сега я обвинявате какво е било семейството й. Така сривате авторитета на България в цял свят! Сривате авторитета и на една жена, която цял живот е работила за страната си. Правите ни за смях пред всички, когато в последната пряка сменяте кандидата със свой човек, а той отива и се проваля! Обещавате да си дадете оставката, а после обявявате, че не било вярно“, обвини премиера Нинова.

„Ако тук в тази зала  ще се обиждаме на политическо минало,  Борисов е член на БКП, а също и баща му и дядо му – и това всички го знаят. Трябва ли и него да го обявим за наследник на комунистическа фамилия, след като и баща му е бил член? Не можем ли да бъдем просто българи и да не се делим на сини, или червени? “ попита  Нинова.

Депутатът от ГЕРБ Георги Георгиев стана  и започна ожесточена да я оборва на висок тон, докато  председателстващият заседанието изключи звука на микрофона.

В този момент  левите депутати Таско Ерменков и Жельо Бойчев развяха  черен плакат пред трибуната, на който бе написано : „Те поГЕРБаха България”.

Скандалното заседание беше прекъснато, а депутатите – помолени да напуснат залата.

Оставка от Борисов ще видим на Куково лято, коментираха във форумите.

Той обеща, че ще си я даде и ако Цецка не стане президент, но после ще каже, че няма да жертва бъдещето на България заради някаква си Цецка.

Междувременно, докато нашите политици си мерят…цветовете, изтече информация, че Бокова ще бъде назначена за зам.-председател на ООН.

А Боко пък пропусна това край ушите си.

Няма да се вълнува заради някаква си комунистическа фамилия, я?

Кристалина също отказа да подаде оставка като Еврокомисар след грандиозния си срамен провал.

Гьонсуратлъкът в ГЕРБ явно вече е естествено състояние на самозабравилите се управляващи посредственици! Тия тая власт ще я стискат до гроба! Или до революцията! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. ПоГЕРБаха ни, майката ни разказаха, друга ни водят, писна ни!

  2. Във всички страни и народи мародьарството се смята за най-голямо престъплиние, особино по време на война и ги разстрелват на място Нашите олигарси и политици изпокрадоха държавата и заслужават разстрел.

  3. Останах изумен от словоизлиянията на някакви глупаци във Фейсбук. „ББ е велик държавник, мисли за благоденствието на народа…“, бла, бла… Тия хора са дотолкова невежи, че звучат като тролове. Олицетворяват комунизма с най-голямото зло на планетата, изразяват го с най-цинични изрази като „докато не пукне и последният комунист, България няма да тръгне напред…“ Впечатляващото е, че всичките са недопустимо неграмотни и си нямат понятие що е това „комунизъм“, не са прочели и ред по въпроса. Отвращава хамелеонщината, при която преминават от една партия в друга. Един случайник-простак ни е премиер, срам, срам!
    На никого не пожелавам „да пукне“, всички сме хора на тая земя – някои са високо ерудирани и скромни, други са с изгладени мозъци като подкрепящите ББ и шайката му. Те са най-арогантни и зли, плямпат врели-некипели и се излагат непрекъснато. Историята ще отсъди кое е добро и кое зло, ние помним!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *