Лютви Местан и Орхан Исмаилов официално: Целта ни е ПРЕМИЕРЪТ НА БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ТУРЧИН! (СКАНДАЛНО ВИДЕО) Виж Тук:

Председателят на Народна партия ”Свобода и достойнство” Орхан Исмаилов  и колегата му от ДОСТ Лютви Местан се срещнаха с турски медии в София. Там те се изфукаха, като обявиха,че коалицията им ще прескочи бариерата от 4 процента и ще влезе в парламента.

И ако това прозвуча като предизборна хвалба, то следващите думи на Исмаилов вече предизвикаха тревога у етническите българи:

„Аз бях  представител на етническите малцинства и работих като заместник-министър на отбраната. Това е голяма чест за мен. А отсега нататък целта ни с ДОСТ ще е да обединим усилия и да направим така, че следващият премиер на  България да е турчин!“,  заяви лидерът на НПСД.

Тези думи Исмаилов изрече пред Турската национална телевизия TPT, както и пред държавната турска новинарска агенция.

След няколко дни Орхан Исмаилов се появи и в bTV: „Ние сме български партии, удари се в гърдите той. Ние работим и  правим  политика в България. Ние сме независими.

Чувал съм, че Касим Дал бил близък с Ердоган, но личните приятелства нямат нищо общо. Който твърди, че сме проект на Ердоган и Турция да отиде и да сезира прокуратурата. Нашето място е в българската политика, за да допринесем за нейния възход, каза той“, но не посмя да заяви повторно казаното пред турските медии за премиера-турчин.

Вместо това Исмаил обяви, че идеята на двете партии – НПСД и ДОСТ била да дадат  на гражданите алтернатива срещу ДПС, които владеели монопола при избирателите. „Направихме този общ фронт с ДОСТ, за  да разбием монопола“, каза Исмаилов.

НПСД бе създадена през 2012 година и бурно приветствана от СДС. Протурската формация се намърда при Реформаторите и взе участие във второто правителство на Бойко Борисов. Партия ДОСТ пък бе учредена преди година от Лютви Местан, след като бе изхвърлен с шутове от ДПС и обвинен от Доган в национално предателство и топли връзки с Ердоган.

Сега двете протурски формации се обединиха, за да пълзят към властта в България заедно. И като нищо ще преминат бариерата от 4 %. А реформаторите ще се лепнат за тях като за ракета-носител.

В България има етническа партия и това е ДПС. През цялата й 26-годишна история обаче Доган не е заявявал, че иска турчин да управлява страната. Греховете на Сокола са, че се обгради с крадлива шайка от предимно български тарикати и си направи обръчи от фирми… но не посегна към върховете на властта, нито отиде да се кланя на килимчето пред Ердоган.

За сметка на това хората на Касим Дал и Местан стартират политическата си кариера надупени на килимчето с лице към България и задни части към Анкара. Водят агитацията си на турски език. На конгресите и конференциите им присъстват политически лица от Турция. И въпреки, че се самоназовават „български партии“, реално са креатура на Ердоган. ДОСТ и НПСД проповядват под сурдинка ценностите на исляма- агитират жените да носят забрадки и да си стоят вкъщи. В редиците им почти няма представителки на нежния пол. А ако са сложили няколко- то просто е про форма, защото гласът им не се чува.

В няколко журналистически разследвания се доказа, че финансирането на ДОСТ и НПСД е изцяло от Турция. Но после в медиите настъпи гробна тишина!

„Отричането на естествените ни духовни връзки с Турция е противоестествено състояние, каза мазно Местан. Нямам никакви комплекси за тези наши отношения към тази страна“, продължи наглото си изказване доскорошният депесар.

Исмаилов пък твърдо се е вклинил в обятията на реформаторите и те одобряват всяко негово действие. Зад партията на Местан пък негласно стои одобрението на Бойко Борисов, вероятно защото в момента всяка подкрепа за Бащицата е добре дошла, дори да идва и от Ада.

Странното е мълчанието на Борисов! Той не каза и гък, когато чу, а няма как да не са му докладвали, че етническите му патерици ДОСТ и НПСД искат премиер-турчин!

Изказването на Исмаилов се замете от медиите на ГЕРБ под килимчето с такава скорост, че малцина в България успяха да го прочетат. Вместо това, медийните лизачи тиражираха като топ новина изказването на Винету, че бил готов да отстъпи премиерския си пост на всички друг, само не и на БСП!

Което ние от Skandalno.net тълкуваме така: Бойко Борисов е съгласен да продаде България дори на Ердоган, за да покаже среден пръст на Корнелия!

Докато битката ГЕРБ – БСП тече с пълна сила, а народа ни е тотално разделен, турските партии у нас си работят тихо и ефективно, без някой да им пречи.

Никой не пита кой ги финансира, кой позволява етнически партии да влизат в българския парламент!

Никой не реагира на наглостта им да поискат поста министър-председател на България. Така че очаквайте утре и президентския пост да поискат.

Истината: Българските десни партии до една участват в националното предателство и след като ни подариха на ЕС и САЩ, сега са готови да дадат каквото е останало от родината ни на Ердоган!

Все още не е ясно само едно нещо: фесовете и фереджетата сами ли ще си ги купуваме, или ще ги получаваме по партийна линия! Skandalno.net

ВИЖ СКАНДАЛНОТО ВИДЕО:

https://youtu.be/dILcjo6rZ7E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *