Любов по сметка: Мария Игнатова заобича Яна и й връчи детето си

Петко и Яна прегърнатиНастоящата съпруга на Петко Димитров Яна Акимова, която му беше партньорка в „Денсинг старс“  е в неочаквано  добри отношения с бившата му  жена Мария Игнатова.

Танцьорката с много медали Яна и господарката на ефира Мария даже си пишели във Фейсбук и си  разменяли снимки на синовете си, които имат един и същ баща.

Игнатова, която роди син Виктор, когато беше женена за Петко, сега кара отрочето си да прекарва повече време с баща си и втората му жена, не от някакви нежни чувства към бившия, а защото така й отърва.  Мария често връчвала рожбата си на Димитров, като се оправдавала липсата на време да се грижи  за наследника им и с многото служебни ангажименти.  Малкият Виктор и без това се разбирал повече с мащехата си и братчето си Доменик, отколкото със собствената си майка, която се изнервяла и му крещяла.

Синът ми Виктор е много е щастлив, че си има братче. Направо не може да си намери място от радост.  Той толкова го искаше и чакаше това бебенце, че навсякъде и на всички се хвали с него“, чурулика  блондинката, за да оправдае честото гостуване на детето си при Петко .

Яна изобщо не ревнувала от бившата на Димитров и даже се радвала на постоянното присъствие на Виктор в дома им. Припомняме, че  малкият много я харесва още докато с татко му бяха гаджета и беше с тях на почивка в Лозенец, а танцьорката му разказваше приказки и се возеше на влакчетата в лунапарка с него. Освен това Яна знае, че Петко обожава и двете си деца и е щастлив, когато те са заедно.

Поради тази причина Яна прие детето , което с часове си играе с Доменик, а  Петко пък още повече я цени, не й дава поводи за ревност и всички са щастливи“, издават хора от обкръжението на двойката.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *