Петко Димитров подари на Яна цял клуб за танци

Яна Петко суперТрикратната шампионка по спортни танци Яна Димитрова стана собственик на свой собствен спортен клуб за мераклии да стават звезди на дансинга.

Това всъщност беше вложението от един милион лева, което Петко подари на младата си жена да развива бизнес, но всички помислиха, че тя ще прави дискотека. Яна обаче е вложила парите доста по-умно. Построила е  уникален по рода си комплекс, който ще отвори врати през януари в Студентски град. Танцовият комплекс  си казва „Дъга Тийм” и е най-големият на територията на София.

Той ще обучава  малки и големи да се потопят в магията на спортните танци и на оставалите видове – латиноамерикански танци, хип-хоп, салса, зумба, народни танци и   модерната и популярна спортна дисциплина по цял свят – Kangoo Jumps.

В доста  амбициозното начинание партньори на Яна са две от звездите на „Денсинг Старс” Петя Димитрова и Петьо Стоянов, които блестят всяка година в състезанието. Те са многократни шампиони и задължиелни участници във всичките сезона на риалитито  за танцуващи звезди и  ще водят часове, в които ще обучават своите ученици и всички любители на  танцовото изкуство.

Яна призна, че отдавна е имала такава мечта и е работила упорито тя да се сбъдне. Сериозен помощник и подкрепа ще е съпругът й Петко, когото самата тя научи да танцува.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/o-197XE-eCA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *