Луиза Григорова се метна на врата на „Дърта пияница“

Луиза и РадоНовата светска двойка на хоризонта е меко казано странна. Фаталната моделка и актриса Луиза Григорова и срамежливият, но усмихнат Радо Михов, който се прочу с невероятното парче „Дърта пияница“, в „България търси талант“ са заедно и са щастливи.

Вече ми дойде до гуша от драми, сълзливи истории и ревниви гаджета с огромни комплекси. Искам някое нормално момче, което  има чувство за хумор и е истински мъж, само защото е мъж, а не заради портфейла си и напомпаните мускули, а Радо е естествено  готин и талантлив”, споделила Григорова пред приятели.

Дъщерята на модната шефка Ивета Григорова вече не искала някой известен топкрасавец до себе си, а човек, който просто да я обича и да я прави щастлива, без да я товари  излишно или пък да я задушава от болезнена ревност.

Радо наистина  е обикновено момче, няма  тяло, наблъскано със стероиди, но това не попречило моделката да хлътне до уши. Това, което я привлякло най-много , бил приятния му характер и чувството за хумор. И това, че обича да й пее на ухо, докато се разхождат по улиците  или пийват нещо в някой бар.

Родителите на актрисата  изобщо  не гледали с добро око на връзката й с пловдивчанина. Те я упреквали,   че още не е узряла и попада предимно на лентяи или обикновени незабележими момчета. Новият й не бил мъж с добра перспектива  в живота– работи в София като сътрудник в колцентър и си докарва  допълнително с певческите си изяви, които били по-редки от сняг през лятото.

Преди това Григорови  не одобряваха любовта  на щерка си с актьора Явор Бахаров, който пък според тях бил развейпрах.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/z8imp0gM704

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *