ЛОРЕР – ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!

Пулсът ми хвръкна над 200 удара, когато гледах как яростната тълпа се втурна към наглеца Даниел Лорер и той напълни гащите. Чудесно, значи решителната ни битка за България ще започне именно с изгонването на тоя зловещ субект. Не защото е евреин –  както той непременно ще се оплаче – а защото е грабител и българоубиец. Представят ни го като „суперуспешен бизнесмен“, а той не панти нищо нито от бизнес, нито от икономика, нито от „високи технологии“. Позорното му невежество, което не успяваше да скрие с присъщите си арогантни лъжи, лъсна в цялата си голота на т.нар. „дебат“ в бTV преди последните избори. Неговата единствена „висока технология“, която е довтасал да „внедрява“ в България, е унищожението на нашата страна и народ. Завладяването на нашата земя. За всички е ясно, че този скорпион е агент на Мосад и ЦРУ, изпратен тук като дружинна ръководителка на имбецилите Киро, Миро, Ленка, Асенка, Николчо Минчев, Мравоядо и Гномо. Той ги командори иззад паравана на ненатрапчивата позиция на някакъв си там депутат и бивш министър от „втори ешалон“. Той държи под око шавливия Бай Ганьо от Банкя и момата от Хаджидимово с гъшата шия. Със сапунения мехур Денков хич и не се занимава, защото фалшивият „академик“ е празно пространство. Вероятно мосадската принадлежност на Лорер го издига дори над нивото хаитятянския екзекутор Мъртън, генерал-губернаторът от Козяк. И забележете – гневните българи напипаха не друг, а тъкмо Лорер, когато той най-малко  очакваше и господарски си пиеше кафето в бар срещу бившия Партиен дом. Тук имат пръст Провидението и високият коефициент на интелигентност на т.нар. „обикновен българин“, който отлично схваща от чия глава почва да смърди рибата.

Колко сатанински страшна е физиономията на Даниел Лорер. Изостреното лице, крупният нос, силно издаден напред, злобните жълти очи, в които бляска змийска насмешка над събеседника. Лице, тежко като каменно надгробие. Така навярно изглеждат демоните в пъкъла. Но колко жалко се огъна това лице в страха си, когато протестиращите го обградиха и започнаха да крещят истината за него. Хората крещяха без робския страх, който този индивид е свикнал да внушава у политическата зависима измет, с която ежедневно общува. „Сатанист, крадец, убиец на Палестина и България“, „Отивай си в Израел!“, „Защо ограби България?“ – викаше множеството и циничните жълти очи на Лорер в ужас се облещиха. Колко смешен и нелеп беше този монстър, когато махаше като удавник към полицаите – да притичат и да го спасят. Наглата му осанка се свлече като змийска кожа. „Ето я народната любов“ – присмя му се Росен Миленов. А някои протестиращи, отвратени, го успокояваха: „Не бой се бе, няма да те пипнем.“

Лорер беше уплашен като престъпник, хванат на местопрестъплението. Но когато дебелите полицейски снаги го обградиха, страхливецът нервно си пооправи сакото и си върна обичайния циничен фасон. „Това са платени „протестанти“ – уж нехайно изплю той поредната си лъжа. Понеже трудно се владееше, не налучка българската дума „протестиращи“. Уви, полицаите за пореден път показаха, че бездна ги дели от мъката на българския народ

Колко дълго сме чакали да прокънтят в  България такива вулканични изригвания от натрупан десетилетен народен гняв, пред който бруталната маска на бългоубийците пада и лъсва пълното им нищожество! Сякаш нарочно и в толкова неподозирано кратък срок се сбъдна моят призив, който отправих в статията си „Търсим точно теб!“, публикувана в Скандално.нет :

„Ние трябва да обкръжаваме политиканите-еничари, да крещим какво мислим за тях, да не им даваме път да минат, да ги е шубе да си подадат носа навън, щом са предали народа си, да им покажем, че срещу тях стои суверенът, истинският обладател на властта.“

Ясно е, че такива сцени ще стават все по-чести, докато накрая се слеят в неминуема национална революция. Но никак не е случайно, че те започнаха с „обграждане“ тъкмо на Лорер. Той е един от най-ярките символи на окупацията на нашата страна. Един от чуждите завоеватели, които най-безсрамно натрапват пренебрежението си към българския народ. Този подривен елемент на всичко отгоре се превърна в мултимилионер за две-три години – с нашите пари! 

Ние ще отстраняваме тези тумори един по един. И нека Даниел Лорер бъде първият. Изгонването му от България трябва да бъде гаранция, че следващите правителства няма да пренебрегват толкова драстично волята на българското общество и няма да си позволяват досегашната безумна антибългарска и проционистка политика на палячовците от ПП /ДБ.

„Вън Лорер от България!“ – нека този конкретен лозунг обедини народните протести в един мащабен поход за бъдещето на страната ни. Като точка първа. Като начало.

А от патравата „опозиция“ в НС и нейните лидери Костя и Корни, искам следното: задайте лично на Даниел Лорер въпрос от парламентарната трибуна – как се отнася господинът към геноцида на 25 хиляди деца ( по занижена статистика ) в Газа? 

Нека отговори!

„По съвест“.

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. ТРЯЛБВА ЮДЕЙСКИТЕ СВИНИ ДА НЯПУСНАТ БЪЛГАРИЯ ТЕ С ВЕКОВЕ СА ПРОТОВ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ДЪРОЖАВА И ВСИЧКИ СЪВРЕМЕНИ ЮДЕЙ СА ПРЕДАТЕЛИ !

    АКО ИМА НЯКОЙ КОЙТО НЕ Е ДОВОЛЕН ОТ МОЕТО МИСЛЕНЕ, МОЖЕ И ТРЯБВА ДА СЕ ДОКАЖЕ, ЧЕ Е БЪЛГАРСИТ, А НЕ ПРЕДАТЕЛ И ПРОДАЖНИК !

    ИМА ЮДЕЙ ДОКАЗАЛИ ЧЕ СА БЪЛГАРИ !

    СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАОВЪ
    15 МАРТ 2024 – ВРАЦА 0 БЪЛГАРИЯ

  2. Не знам, българите са окончателно оглупели от плюскането на банани, дори отказват да видят какво се случва пред очите им. Да вярваш в Европейския съюз означава да си на акъла на ония, които мЕтат пари през балкона. А глашатаите на евроценностите са обикновени телефонни измамници.
    Според мен простият шебек трябва да тегли и страда. В края на краищата, простотията трябва да се плаща с кръв. От друга страна, всяко говедо разбира и от дърво.
    Да видим до кога умните българи, ще носят на гърба си тази изродската и продажна паплач и ще се сетят, че без тотална чистка нещата няма да се самооправят.

  3. Можеш ли да дадеш смислено обяснение, защо трябва да ти четем краставите главни букви?

    • Марш бе,джендър ! Тука не е дир.бг или факти.бг… Козяшко-соросоидната сган ще замине в Екарисажа…

      • Майни го бе не виждаш ли ,че е резано чифутче.

  4. Както стана ясно, това еврейче нямаше никакви показатели за да стане министър, че и на такова министерство. След като видимо не е свършил нищо, сега го готвят за евродепутат с една много хубава заплата и с една бъдеща пенсия. От къде и кой го изкопа, как и кой го пробута за министър, може би само Мосад и Радев знае. По мое мнение у нас не трябва да се правят никакви избори за евроучастие. Ние получихме толкова много от ЕО, че едва оцеляваме.Баста, да ни оставят сами да си орем нивата и да се храним с това, което сме посяли. Колкото до статията, това не е злоба а справедливо ВЪЗМУЩЕНИЕ, което трябва да изпълни главата и сърцето на всеки българин. Дерзай г-жа Върбанова.

  5. Хитлеристите бяха лоши, защото изпращаха евреите в концлагери!
    Но жидовете са добри, понеже не вкарват палестинците в концлагери а направо ги разстрелват а жените и децата убиват с глад и безводие.
    Лорер е мръсник и от където и да го погледнеш е смърдяща гад.

  6. Не, госпожа Върбанова – мястото на L’Oreal-Paris Даниелчо е не вън, а вътре, да му е много вътре и много вътрешно! Вътре в ЦСЗ(Централен софийски затвор). Там му е мястото, там при Ставрито, Алито, Мюмюна, Пешо Коня и Митю Лудия, да му обгрижват денонощно на Даниелчо дупарата и да го праят да умирга 24/7. Ще му излекуват(ако има) и запека и хемороидите.

  7. Жидов гроб от Иван Вазов 1 февруари 1906 г. На утрешний ден пред пашата евреин се мръсен яви, цалуна му рабски полата и с вид горделив заяви: Преславний войводо, сполучих услуга да сторя на вас: аз портата таз нощ отключих и Царевец в твойта е власт. Паша милостиви: награда! А, ти ли бе хитрия жид? Велика награда се пада на подвига твой бележит. Без теб тез гявури корави не бих ги тъй лесно сломил, пред техните зидове здрави свят много йощ бих потрошил. ….

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *