Лора Крумова заменя скъпи бижута за почивка в чужбина

Лора Крумова1Лора Крумова няма никакво залитане към бижутата и те са й напълно безразлични, признава самата водеща.

Журналистката  харесва единствено сребърните накити, обаче заради лошата им кореспонденция с официалните тоалети, които трябва да носи  на екран и  малкото дрънкулки, които притежава вкъщи, не влизали за служена  употреба. С тях тя можела да се кичи из парка или на някое парти, но не и да води предаване.

И докато колежките на Лора а се надпреварват коя с какъв по-шикозен накит да се покаже в ефир, водещата свива рамене и  разкрива, че никога не се е вълнувала от скъпи играчки и украшения. Блондинката признава, че има някои антиженски черти и едната от тях е, че  обича да се кипри и не си пада по лъскави неща.

За нея било напълно  безсмислено да даде хиляди за една брошка или пръстен, след като със същите пари може да си смени целия  гардероб или да отиде на тузарска почивка.

Лора е забранила на всички, а най-много на приятеля си Сотир да й купува каквито и да е  скъпи накити. „Стилът ми на обличане  е такъв, че извън камерата, където дрехите не са наши,  се обличам  спортно или с по-обикновени дрехи, на които никак не отива и не се вписва  какъвто и да е накит. Харесвам кожички, харесвам шарени  дрънкулки, но скъпите украшения просто не са за мен“, признава Лора.

Тя иска парите, които биха похарчили за колие например, да ги вложи в скъпа екскурзия. Така щяла да ги оползотвори по-приятно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *