Лихвар Осъди Тризначката Надежда! Разделя се с Колата си!

тризначките осъдениЕдната сестра от тризначките Надежда Станчева вече е  осъдена.

Мина първото дело, от серията, която се е заточила срещу сестрите. Съдът реши, че  благоевградският лихвар  Венцислав Шалявски е в правото си да му бъдат върнати 2650 лева от заема, който той дал на Надежда на 27 април миналата година с договор и срок на връщане един месец. Цялата сума била  2900 лева, обаче Надя все пък ми върнала 250, а след това обявила, че няма пари.

Когато скандалът се разгоря, тя стигна по-далеч – заяви, че не е взимала такъв заем. Въпреки това още тогава лихварят подаде жалба и БМВ-то на Надежда бе „арестувано“ и вкарано в двора на РПУ-то в Благоевград, като обезпечение срещу дълга. Оттогава колата е под полицейска охрана и цяла България стана свидетел на сълзите на сестрите, че има заговор срещу тях и че разни хора са им взели колата, а други ги следят по телефона и по телевизора.

Заради отказа на Надежда да признае, че е взела заем, се наложи графологическа експертиза върху подписа й, която потвърди, че е неин.

Това допълнително натовари сумата, която тя ще плаща. Съдът постанови освен взетите от Шалявски пари, Надежда  да плати 906 лв.  по пазенето на  БМВ-то и описа на имуществото, както  и още 880 лв. на колкото се изчисляват съдебните разноски по делото.

Сега освен дълга, тя е задлъжняла с така наречената моторна лихва и ще трябва да плати общо 4500 лева.

В момента Надежда и сестрите й са безработни и нямат доходи, които да бъдат запорирани. В такъв случай се предвижда съдът да обяви БМВ-то на търг и да го продаде, за да си вземе парите.

Трите сестри били бесни и ще обжалват на по-висша инстанция.

Това дело обаче е малка гара на фона на следващото, което се очаква съвсем да досъсипе финансово клетите тризначки.

То пък е заведено от Нико Тупарев, който съди сестрите за клевета. Преди време в телевизионно интервю Вярна, Надежда и Любов обвиниха мастития продуцент, че заработва като сводник и опитал да ги продаде като проститутки. Размерът на иска е 20 хиляди лева.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/aujgcF5TScg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *