Лиляна Павлова пострада жестоко! Вижте какво й се случи!

Лиляна Павлова се възмути дълбоко, че името й е било замесено в епичен и сериозен скандал, който  бил напълно измислен.

Министърката на европредседателството изхленчи във Фейсбук, че е омаскарена и набедена и призова да не се дава публикуват  фалшиви новини.

Името ми бе замесено в поредната фалшива новина! Няма да посоча изданието, нито съчиненията му, но съм силно засегната! Защото тук става дума за изключително тревожен и набиращ все по-голяма скорост процес на тиражиране на пълни лъжи, който руши устоите и ценностите на  демократично ни общество! – написа патетично Лилито и констатира:  Никой не е застрахован, всеки може да попадне и да бъде залят от  вълната на неистини. Те пряко атакуват  хората, които  са избрали да защитават България и нейните граждани, да се борят за техните права и демократично добруване.

Смятам, че заедно с хората в тази страна  трябва да отговорим със същата сила на безпрецедентното предизвикателство спрямо истината и заедно да реагираме на фалшивите новини, като вземем адекватни мерки! Кампанията срещу лъжите  вече тръгна. Трябва всички  да се включим в нея!“

От цялата тази словесна тирада се набиват няколко извода.

Единият е, че вече ще има цензура и то яка, понеже някой някъде е засегнал Лилито. То цензура и без това има и по-голяма ще е пълна забрана на новините, които касаят ГЕРБ и преданите му членове. Ще излизат само похвалите.

Другият е, че управляващите подготвят още по-голяма медийна секира и се готвят да я стоварят върху главите на сайтовете, вестниците и неудобните телевизии. Както и да се доразвихри цензурата в социалните мрежи.

Иначе така и не разбрахме от какво толкова се засегна горката Павлова.

Някъде са писали, че си е купила още една чанта ли?

Припомнили са й, че е партизанска унука ли?

Някой е посмял да каже колко пари потънаха в НДК ли? Или че асфалтът, на който режеше лентичка след лентичка се изрони и даже на места е кръстен „дупки на смъртта“?

Че какво фалшиво има в подобна информация?

Но Лилито мълчи и не казва кой я е обидил и даже омаскарил.

Да ти се доплаче направо! Защо тормозите горките хора, лоши медии такива!

Те се пръскат по шевовете /буквално/ да работят за България, а вие им разваляте настроението и комфорта.

Срамота и пак срамота!

Нали, Лили?

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. ти ли бе свиня дебела защитаваш народа ти защитаваш дебелия си гъз от кражби и лъжи си се обезобразила и оскотяла самоубий се да ви убие ГОСПОД цялата шайка ГЕРБ заедно с БОРИСОВ

  2. ЗА това ,безскруполно ,продажно ,нагло , жалко подобие на човешко същество ,каквото и да се каже ще е малко …колко дечица няма да дочакат Новата Година ,колко майки няма да видят как растат децата им ?Гадино, ти можеш ли да живееш с пенсия по болест 159 лв ? достойна за издръжката на куче помияр ,с разликата ,че то не плаща сметки на държавата ,която ти си имаш за бащиния …. В коя държава сметката за ток е по висока от месечния ти доход ? В коя държава всеки ден се самоубива човек ,а децата ни измират по пътищата ? В коя държава от началото на година има 450 безследно изчезнали деца и не се прави нищо за тяхното откриване ? БОГ ИДЕ ! ТРЕПЕРЕТЕ ,ЗАЩОТО ТАМ НЯМА ДА ИМА С КАКВО ДА СЕ РАЗПЛАЩАТЕ !

  3. ДА ТИ СЕ ДОПЛАЧЕ НАПРАВО. КОИ СА ТЕЗИ МЕДИИ, ПОЗВОЛЯВАЩИ СИ ДА ТРЕВОЖАТ ДОЛЧЕТО ВИТА НА ПАРТИЗАНСКАТА УНУКА( ЧЕТЕТЕ АНТОН ТОДОРОВ И НЕГОВАТА КНИГА“ШАЙКА. БОЙКО,РОСЕН ,ЦЕЦО И ДРУГИТЕ“ ,МОЛЯ ЗА ИЗВИНЕНИЕ НЕ ПРАВЯ РЕКЛАМА НА АНТОН ТОДОРОВ).В ТАЗИ ЕПОХАЛНА КНИГА ЗА ПРЕХОДА ИМА ДОСТА СТРАНИЦИ ЗА ОБИДЕНАТА ЛИЛИ, НАПРИМЕР ОТ стр.83 до стр.100 ИМА МНОГО ЛЮБОПИТНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕЗОБЛАЧНОТО ДЕТСТВО,А СЛЕД ТОВА И КАРИЕРА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ФАМИЛИЯТА ПАВЛОВИ.ТОВА ЛИ Е ДЕКОМУНИЗАТОРКАТА ЛИЛИ? ПОЛЗВАЛА И ПОЛЗВАЩА ОБЛАГИТЕ НА ХОРАТА СРЕЩУ КОИТО УЖ СЕ БОРИ? КАК ЛИ СЕ НАРИЧА ТОВА В НОРМАЛНИТЕ БЕЛИ ДЪРЖАВИ?(ТЕ НЕ ПРОПУСКАТ ДА НИ УЧАТ НА МОРАЛ И ЧЕСТ) ДАЛИ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ МИНИСЪР В ТРИ КАБИНЕТА? НЕКА ДА НИ ОТГОВОРЯТ УМНИТЕ, КРЕАТИВНИТЕ, КРАСИВИТЕ ПРОТЕСТЪРИ. ЗАЩО ЛИ МЪЛЧАТ ХРИСТО ИВАНОВ, РАДАН КЪНЕВ , АНТОАНЕТА ЦОНЕВА, РОЗОВОБУЗОТО МОМЧЕНЦЕ И НЕГОВАТА“ИКНОМЕДИЯ“? ВЪПРОСИ НА ВИКАЩИТЕ И ПИТАЩИТЕ В ПУСТИНЯТА. МАЙ ЧЕ ПРОФЕСОРЪТ Е ПРАВ В КОНСТАТАЦИЯТА СИ?

  4. ШАЙКАТА ГЕРБ СА ПРЕСТЪПНИЦИ КОИТО СА СЕ НАДУШИЛИ КАТО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ БОЙКО И ЮНКЕР ДВАМАТА ПРЕСТЪПНИЦИ СЕ ЦЕЛУВАТ И ПРЕГРЪЩАТ КАТО ПЕДЕРАСТИ

  5. … еѝ голями гадове сте ! Лилето от възмущение и притеснение , и недояждане толкова е отслабнала, че е заприличала на Коледна СВИНЯ нека да Ви е яд, даже Я ИЗБРАХА за СВИНЯ НА ГОДИНАТА,…Т.Е. МАИ ЖЕНА БЕШЕ….

  6. Аз се чудя защо е залиняла. Ами щадете хубавото Лили оти нема кой да посрещне евродепутатите.

  7. Горкото „санирано“ Лили!!!!! Ама, как може да я чернят по този начин!!!!! Лоши хора, явно тук е замесена „дългата ръка на Москва и лично на Путин“!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *