Хиляди КОШМАРНИ КРАТЕРИ ЗЕЙНАХА по Новите Магистрали на ГЕРБ! Лиляна Павлова: Това е напълно нормално след такава тежка Зима! Виж Тук:

Снегът започна да се топи и какво се показа отдолу? От чисто новия евро асфалт зейнаха кратери с големината на помийни ями. И така е по всички току-що ремонтирани от ГЕРБ пътища и магистрали в цялата страна.

„Вижте сега, нормално и безспорно е всяка зима, особено в старите и неремонтирани участъци, асфалтът да цъфне!

Има обилни снеговалежи, ниски температури, минават камиони и е напълно очаквано асфалтът да се протрие и да стане на дупки. Това е неизбежно!“.

Успокоителните и успиващи електората думи изрече най-безцеремонно, с цялата си тежка некомпетентност и наглост бившата вече министърка на регионалното развитие и благоустройство Лиляна Павлова в свое интервю по Нова телевизия.

Е, няма такава държава, няма такива министри!

Охраненото Лили стигна дотам в наглостта си, че обвини дори герберската Нова телевизия за това, че излъчила репортаж с дупките по пътя. В това обидената партизанска внучка съзря пъклена конспирация на БСП с цел да разклати позициите на ГЕРБ, като покаже колко лошо си вършат работата и така да ги дискредитира пред избирателите.

„Този репортаж е с политически привкус! Нарочно са търсени някакви дупки да бъдат заснети и така да се удари по авторитета на успешното ни управление!

Това е абсолютно негативна компроматна война, която е започната от нашите опоненти от БСП и е много грозно да правят такива неща“, запени се Лилито! „БСП искат да внушат на хората, че сме крали от парите за магистралите! Не е вярно. Те са тези, които крадат! Те манипулират обществото! Покажете ми какво е останало след техните 2 управления! Едно голямо нищо!“, разлюти се възтежкото Лиле.

И така вместо за дупките, Павлова измести темата към БСП.

Ако толкова й е изневерила паметта и не си пие гинко-билобата, може би трябва да припомним на Лиляна Павлова, че магистрала „Тракия“ не е дело на ГЕРБ. От София до Пловдив, тя беше построена още по времето на Тодор Живков. Отсечката Бургас-Карнобат бе направена по времето на Тройната коалиция. Тогава бе удължена и магистралата до Стара Загора. Помним, защото сме свидетели как Станишев лично й ряза лентата.

На ГЕРБерите им остана да довършат само участъка Стара Загора – село Зимница, но седем години облъчваха избирателите, че те са построили всичко. И понеже народната памет е слаба и къса, накрая наистина повечето повярваха, че 360-те километра на автомагистрала „Тракия“ са дело на ГЕРБ и на никой друг.

Лиляна призова ГЕРБ и БСП да се мерят с факти, а  не с пропаганда. Ами то фактите са достатъчно красноречиви.

Вярно е едно: По времето на ГЕРБ се би тъпана за магистрала „Марица“.  Но и тя не  се построи, а се дострои, защото много от участъците бяха готови отдавна. Строежът на магистралата започва през 1979 г и официално завършва на 29 октомври 2015, като през 1991 е открит един от тях, през 2007 друг…

Пътното съоръжение, което бе довършено по време на управлението на ГЕРБ, веднага след откриването му бе затворено за ремонт, защото единият мост се оказа проблемен и имаше опасност колите да изпопадат от него в пропастта. После магистрала „Марица“ се ремонтира още няколко пъти, а сега пак започват ремонтни работи заради дупките.

„Трябва да говорим и да се мерим не с пропагандата на БСП, а с факти. Комунистите разиграват драматургия ден след ден, лъжа след лъжа…“, допълни тя.

Ами ето ги фактите: Нито една магистрала не е построена от ГЕРБ! Факт е също така, че по време на първия си мандат Бойко построи по-малко километри магистрали, сравнено с 4-те години управление на Станишевата Тройна коалиция. По отношение на ремонта на вътрешни пътища пък съотношението беше 3:2 в полза на Тройната коалиция.

А що се отнася до „цъфтежа“ на асфалта, това явление явно е български патент. Шофьори, които пътуват из цяла Европа, твърдят, че в Австрия, Германия и дори Румъния такова чудо няма. Представяме си пък как е в Русия. Там дали след всяка зима си преасфалтират пътищата отново?

Вярно е едно:

Фирмите- изпълнителки в България хем полагат най-скъпата настилка в цяла Европа, хем най-некачествената. Нямаме идея какъв е родният асфалт, но през зимата той цъфти от студ, а през лятото – от горещина. Няма угодия наистина за родните фирми. Но така те печелят двойно – първо го строят, а после го взимат пари и за ремонта.

Благодарение на чисто българското природно явление „цъфтящи магистрали“, огромно количество пари потъва в герберскитеджобове, а Павлова вместо да се пени по телевизиите и да обвинява БСП в компромантна война, нека смени химна на партията си.

И от „Цъфнал ГЕРБ“, да го прекръсти на „Цъфнал асфалт!“ Но този път в нейно изпълнение! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *