Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Лиляна Павлова тотално изнагля! Вижте как унижи българите!

Лиляна Павлова явно е изпаднала в амок и като види пенсионер, скача като бик на червен плащ.

От известно време тя брани всяка стотинка от бюджета и я насочва към НДК и европредседателството ни. Останалите пера не я интересуват и ако може, би ги съкратила на нула.

Особено много я дразнят пенсионерите.
След като преди дни здраво нахока 85 годишна старица и я призова да се „хване да работи“, вместо да реве, че пенсията й била малка, „хубавото Лили“ изскочи с нова революционна идея.

Отккъде накъде държавата трябва да се грижи за възрастните? Докога ще хленчат за пенсии? Докога ще се правят на бедни и ще товарят бюджета.

Според „асфалтовата принцеса“, 2 милиона българи работят в чужбина и печелят луди пари. Ако всеки праща по 500 евро на родителите си, хем старците ще си жиеят много добре, хем дължавата няма да се товари да им плаща!

Така било най-справедливо. Който работи в чужбина, да поеме грижата за родителите си, а не те да извиват ръцете на държавата с разни протести и хленчене, че не им стигат парите.

Браво, Павлова!

Гениална идея!

А защо направо не вземете да ги избите тези алчилни старци, които пречат на демокрацията? А?

Не ти ли идва поне лек проблясък, че младите не са отишли от добро там? Че превиват гръб по 12 часа за  мизерни суми? Че се тъпчат по две семейства в една квартира, или живеят в бараки, за да пестят и да издържат децата си? Защото те и детските ви като пенсиите – мизерни и смешни, за едни обувки не стигат.

Как един работник в чужбина ще издържа жена си, децата си, че и майка си и баща си, като се е главил на най-нископлатената и унизителна работа и яде само консерви, или хляб и маргарин, за да спастри някое евро?

Знаеш ли колко хора мизерстват там, за да изучат децата си тук?

Що за наглост да прикачиш на гърба му и двама старци?

Тези старци  са работили в България!

Строили са България!

Тези заводи и пътища и курорти ги имахме благодарение на тях.

Те построиха икономиката, която после алчни политици – гъзоблизци унищожиха.

Те внасяха осигуровки и с техните данъци хранеха по-старите от тях.

Сега държавата и законово, и морално е длъжна да осигури старините им!

Вместо да купувате скъпи правителствени лимузини, да плащате за охрана на охранените мошеници-политици, вместо пилеенето на безумни пари, които наливате в частните си и шуробаджанашки фирми, се погрижете за хората!

Тези, които ви родиха, гледаха ви, изучиха ви, а сега искате да ги няма.

Дайте им достойни старини!

Останалото е цинизъм!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

22 кометара за Лиляна Павлова тотално изнагля! Вижте как унижи българите!

 1. ПОЛ БЪНЧ Отговор

  04.11.2017 в 17:35

  ВСИЧКИ СЕДЕРАСТИ СА ГАДОВЕ! ОСОБЕНО ПАРТИЗАНСКАТА УНУКА – ТЛЪСТАТА СВИНЕТКА ЛИЛИ! ТЯ ЩЕ ПУКНЕ ОТ ПРЕЯЖДАНЕ!

 2. бай Мишо пенсийката Отговор

  04.11.2017 в 18:03

  ‘Бах ти и наглата крава!!! Ей, „санираната“, ако те срещна сама в тъмна уличка, идея си нямаш какво те чака!!! Изрод герберастки!!!! Между впрочем, това не са само нейни мисли, те са мисли на цялата герберска пасмина, но тая просто се изтърва да ги каже!!!!

 3. Света Петкова Отговор

  04.11.2017 в 18:12

  Изказването на тази е невероятно. Никой нормален политик по света не може да каже подобна наглост. Ще бъде изгонен и сдъвкан незабавно..По всички държави се грижат за пенсионерите си и то в много държави МНОГО ДОБРЕ. Тази вън от политиката, заедно с нейната криминална садистична хунта. Позор за семейството й. ОСТАВКА и то БЪРЗО..лиляна е болна със сериозни психични и характерови изменения.

  • velichka todorova Отговор

   05.11.2017 в 18:16

   Солидарна съм с вас Света Петкова.Но това трябва ние да го направим-ЦЕЛИЯТ НАРОД!

 4. Елена Толева Отговор

  04.11.2017 в 18:26

  Браво, уважаема Станислава, искрено благодаря и за тоя материал! Абсолютно и точно написано!

 5. Ваня Илиева Отговор

  05.11.2017 в 6:56

  “ ЗА ПРОСТИЯ ЧОВЕК НЕ ПИТАЙ ТОЙ САМ ЩЕ СЕ ОБАДИ“!
  НАРОДНА МЪДРОСТ

 6. Анонимен Отговор

  05.11.2017 в 8:55

  ДЕБЕЛА ОТВРАТ С МИРИЗЛИВ ЗАДНИК ГРАНДОМАНКА БЕЗ ДУША ТЕЗИ КИЛА КОИТО Е НАТРУПАЛА ОТ НАРОДНИ ПАРИ РАК ДА ГИ СТОПИ

 7. Яни Отговор

  05.11.2017 в 8:56

  Оставка! Тази всеки ден се гаври с народа, както си поиска! Вън!

 8. АННА Отговор

  05.11.2017 в 10:42

  „Ще дойде време, когато умните ще мълчат, глупаците ще говорят, а разсипниците ще забогатеят”
  Иво Андрич (9.10.1892 – 13.03. 1975) е безспорно един от най-значимите не само балкански, но и световни писатели.
  И Нобеловата награда, присъдена му през 1961 г., е достойно потвърждение за таланта му, а не единствено политически акт, какъвто наблюдаваме през последното десетилетие.

 9. Иван Маслинков Отговор

  05.11.2017 в 11:30

  Срам и Позор на това самозабравило се същество наречено Лиляна Павлова !Няма място между българските граждани за такива изроди , които дръзнат да обиждат отруденият български народ !

 10. ЕТО ЗАЩО НЕ СЕ ИЗУЧАВА СМИРНЕНСКИ. НЕГОВАТА „ПРИКАЗКА ЗА СТЪЛБАТА“ И ДО ДНЕС БОДЕ ОЧИТЕ НА САМОЗАБРАВИЛИЯТ СЕ , ТЪЙ НАРЕЧЕН ЕЛИТ. ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИШ, НАРОДЕ ????

 11. Призрак Отговор

  05.11.2017 в 17:40

  Айде пенсиите да мълчат, че много нахални станаха! Не стига, че МУ опоскаха резерва, не стига, че им увеличиха пенсиите с цели ПЕТ КИНТА (4 кофички кисело мляко и леб и половина!!!), че да има с кво да пируват, не стига, че още не са се сетили да ги обложат с ДОД, че ПЛАЩАТ на доктора цял лев, че на всякъде ползват привилегии, ами и претенции имат! Кви са тия работи? Щом навършат годините и вземат първата пенсия, веднага да се насочват към гробищата! Така ще МУ спестят резерва и ще има някой и друг лев за нови бронирани лимузини, които да ГО пазят от народната любов, а и Лиленцето с малкото дупенце ще намаже от тях…Тъй де! Кво пискат? Не стига, че им дават пенсии (колко за бог да прости!), ами и претенции имат! Безсрамници!!!

 12. ясен Отговор

  05.11.2017 в 17:43

  Гнусна нагла твар,нали същите тези пенсионери са гласували за теб ма овцо ,коя си ти,че се имаш за Богоизбрана ? що за нагла гадина, жалко подобие на човешко същество си ти … има Видовден …… БОГ ГЛЕДА !

 13. Анонимен Отговор

  05.11.2017 в 18:18

  СКРИЙ СЕ СВИНЯ ГНУС МЕ Е ДА ТЕ ГЛЕДАМ О С Т А В К А

 14. Анонимен Отговор

  05.11.2017 в 21:57

  Уважаема Госпожо Министър!
  Може ли толкова омраза да е случайна? Непредизвикана?

 15. Дани Отговор

  08.11.2017 в 9:29

  ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНА!!!!!!!!!!!!Пенсията на баба ми не стига и за един нейн обяд.Ако тя може да живее с 200лв месечно съм съгласна ние да издържаме семействата си.

 16. БЪлгарски Фронт Нов Път Отговор

  13.11.2017 в 16:03

  Незнам незнам господи и СТАРЦИТЕ сега излезли виновни че си искат полагащото еми даи тогава да разстреляме старците и болните и да умъртвиме всяко същество което което се ражда с дефекти да изчистим всакакъв вид индивид да пресъздадем нова арииска раса.Па може и да се оправи България може да пробваме нали.О господи какво още може да се чуе и види. Ако Левски и Ботев си излязат от гробовете няма да се очудя.Българио Българийо съсипаха ни тия предатели Българийо.

 17. Бай Кольо Отговор

  16.02.2018 в 14:13

  Ако това не е фалшива новина,тази жена трябва моментално да освободи всички постове,защото няма никаква представа от живота на обикновените хора в българия.

 18. Ванката Отговор

  24.03.2018 в 11:22

  Дайте ллинк да видим с очите си това изказвване. На много места казаха, че това което сте написали е лъжа. Ако покажете видео, ще плюем по дебелата, но ако не покажете нищо ще ви разберем що за лъжлива медия сте.

 19. Татяна Отговор

  27.03.2018 в 20:23

  Това е теорията на Малтус – главната причина за бедствията е растежът на населението.
  Явно Павлова, като и Малтус ,счита, че напълно във волята, интереса и възможностите на хората е да контролират този процес чрез умъртвяване на пенсионерите.
  Това е решението на проблемите на родната ни България за „умните управляващи“, сред които е въпросната „дама“ !
  Тежко не само на пенсионерите!

 20. Костов Отговор

  28.03.2018 в 14:10

  Нямам думи… Тази самовлюбена във фигурата си и умствен потенциал „дама“, твърде много си позволява и си въобразява че Е и може да си позволи такъв просташки коментар. За такива думи ИСКАТ ОСТАВКИ И НЕ ОТ ОПОЗИЦИЯТА, А ОТ НЕЙНАТА ПАРТИЯ /АКО Е НОРМАЛНА И НЕКОРУМПИРАНА/…

 21. Анонимен Отговор

  28.09.2018 в 14:24

  Жалко е нивото на коментиращите. Толкова сте глупави, че всяка манипулативна „медия“ може да ви напише някаква лъжа и вие като пълни малоумници, да започнете да я коментирате без да проверите дали не ви лъжат. Силно изпростялото население, даже няма да се обиди и да потърси сметка на медията която го лъже, а ще разрови за още жълти новини.
  Господа малоумници, направихте ли си труда да проверите лично с очите си, видео на което лично да видите, как дебеланата казва това? Не нали? Ами дебили сър!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *