Лиляна Павлова: Не Разбирам Защо се Бунтувате Срещу Цените на Винетките!

lilana_pavlova150 лв. е реалната цена на винетката в България и не разбирам какъв е проблемът и защо хората се бунтуват.

Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, която се завтече до Велико Търново да реже лентичка послучай санирането на… Внимание!… на половин панелен блок!!!

 Тя заяви,  че таксата е въведена през 2004 г. и още тогава било  заложено да се прави годишна актуализация на цената с по 5 лв. всяка година. Но правителството тогава не направило корекциите, за да не предизвиква бунтове у хората.

Павлова се разсея и забрави, че от пет години управлява ГЕРБ и няма смисъл поне в този случай да обвинява предшестващите правителства. Ако искаха, нейните хора щяха да спазят актуализацията, а не да я натресат изведнъж на бедния народ.

Лиляна Павлова режи лентичка послучай санирането на половин панелен блок във Велико Търново!
Лиляна Павлова режи лентичка послучай санирането на половин панелен блок във Велико Търново!

Не е ясно и как бяха изчислени тези 150 лева, но дори в Австрия и Чехия няма такива цени.

Г-жа министърката отново се направи на благодетел, в смисъл – виждате ли – винетката струва 150 лева, а ние ви искаме само 97 лв. ГЕРБ ви управлява мъдро и не ви ограбва!!! (Аплодисменти!!!)

Ако въведем  тол- системата, изобщо няма да се наложи нова  корекция на цената, размаха моркова след тоягата Павлова. И отново бодро заяви, че парите ще се инвестират в ремонт на пътища. И то не по метода „кръпка върху кръпка“. Без да уточни къде изобщо има път без кръпки у нас.

От изказванията на Лилето научихме следното:

  • Винетката е евтина.
  • Парите отиват за кърпене на пътища /незнайно кои/.
  • Снегът се почиства непрекъснато. /къде ли?/
  • Не се хвърля сол, а специален химикал за размразяване /А , стига бе! У нас ли? Че откога?/

Ако действително работеха така, то сигурно щяха да свирят с фанфари и да режат ленти.

Всъщност рязането на ленти не е спирало и при минус 12 градуса Павлова и цяла делегация се завтече до Велико Търново да отреже лентата на втория саниран наполовина блок в града, в който има 18 апартамента. /Ура!/

С тази скорост жилищата в България ще се санират  някъде към 2500-тата година, когато със сигурност ще управлява все още ГЕРБ.

Боже, пази България!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. 150 лева ще ми плащате на мен за всяка дупка на пътя! Тикви дебели и мазни!

  2. Госпожо Павлова хората протестират не за това,че винетката е скъпа,а защото доходите ни не са като на МИНИСТРИ от ГЕРБ,а и пътищата ни са дупка до дупка.Това означава,че парите за винетка потъват във ВАШИТЕ дълбоки джобове.

  3. Тъпа краво и аз ако получавам твоята заплата,пука ми че ще дам 97лв.

  4. Пътищата са отвратителни.Ако тръгнете за Сливница пътят от магистралата до градът е на дупки и за какво да плащаме като пътищата за като разорана нива.

  5. Лилето да си завре думите и тези 150лв в фсяка фуга където има.И след това да доиде да ми ДХА.АЗ винетка няма да купувам,и ще карам без Метка.

  6. Това, че е дебела и с всяка измината година във властта наддава все повече и повече, не е проблем, много хора имат хормонален дисбаланс, проблем е комбинацията между Наглост и Простотия, но „всеки народ си заслужава управниците“.

  7. При тато нямаше винетки-
    Нима това бе справедливо
    С булдозер или с моторетка
    Си караш без пари-щастливо.

    А днес винетната система
    Въведе пълна справедливост
    С винетка си-проблеми няма
    Хитруваш ли-не чакай милост.

    Но чувството, че си надцакан
    Гризе душата постоянно
    ВИНЕТНО ТОТО- без протакане
    Ще потуши в душата раните.

  8. а тази крадла лиляна павлова където с боко тулупа ги има като пионерчета до тодор Живков на трибуната къде отнесе милиардите определени за ремонта на водата в Перник историята с водолазите то е ясно че толупа й покри далаверите а къде е гешев и оня цацаров послушковците на боковата хунта

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *