Имам и българска мюсюлманка НАГЛО: Парфюмираните Разголени Жени в Кьолн са си Виновни, че са ги Насилвали!

Kioln_jeniЖените имат не малка вина за нападенията и изнасилванията. Те ходят по улиците напарфюмирани, облечени в къси поли, или тесни панталони, блузките им са разкопчани, заяви имамът Абу Юсуф

Нека не се сърдят, че стават обект на сексуални атаки, както се случи  в новогодишната нощ в Кьолн! След като се размотават  по улиците в предизвикателно облекло,  какво очакват?  Всеки мъж е с инстинкти на ловец и като види гола плячка си я взима и не смята това за престъпление, защото нашият начин на живот просто е такъв. Нашата вяра и култура са такива, каза кьолнският имам Абу Юсуф по германски телевизионен канал.

Жените, които не се обличат прилично, каквито са нашите обичаи, и ходят разголени по този начин „наливат масло в огъня“, не може да вините мъжете, че са ги пожелали, обясни ислямският духовник, който проповядва в джамия в Германия. И допълни, че след като мъжете са нарочно и съзнателно предизвикани – „такива неща се случват“.

Немски политици скочиха и поискаха съд за имама, който обвинява жените за нападенията и изнасилванията и подчертаха, че той се опитва да оневини насилниците, като отива и по-далеч. Проповядва от телевизионния екран правила на държание и обличане, които са свързани с неговата религия и неговата идеология, а тази религия е чужда за Европа.

имам
Имамът Абу Юсуф хвърли вината за сексуалните посегателства на мигрантите върху жертвите! Европейските жени се парфюмирали и ходели разголени!

За да не останат по-назад, българските медии пуснаха днес интервю с бежанка от Пакистан, която от 25 години живее в България. В началото си била изгубила документите, но докато чакала да й направят нови, се влюбила и се омъжила за българин.

Пакистанката на име Рифат  гордо заяви, че живее в Благоевград със семейството си, но от 25 години не е сваляла забрадката от главата си, облича се прилично, според своята вяра, не предизвиква мъжете с парфюми и голи крака или дълбоки деколтета.

Аз съм възмутена от тези жени. Излезли парфюмирани на площада, носели алкохол със себе си и пиели! Ами тогава защо вината да е на мъжете, които са ги опипвали? В моите очи те сами са им се предлагали. Аз не нося бурка, защото в Корана това не го пише, но винаги покривам главата, ръцете и краката си, за да не привличам чужди мъже и да се държа достойно, допълни Рифат, като напълно подкрепи германския имам.

Коментар на Skandalno.net:

Абе, хора?

Къде живеем?

Като Златките да не  започнахме да бъркаме географските понятия?

пакистанка
Рифат ходи така и за 25 години може би не е забелязала как се обличат българките

Какво прави имам в Кьолн?

С какво право пребрадена паскистанка ни учи по телевизията как да живеем?

Откъде накъде ще се връщаме стотици години назад и ще си нахлузваме забрадки, понеже на някого можело да му хрумне да ни изнасили? Та какво му пречи забрадката да го направи?

Когато отидеш да живееш в чужда страна, ще спазваш нейните закони и ще се съобразяваш с нейните обичаи!

Защото ако германците например имаха традиция да режат главата на всеки, който опипва жените им, какво правим? Ще го наречем особеност на етноса ли?

В целия цивилизован свят има един закон и той е неоспорим: Мъжете и жени имат еднакви права!!!

Запомнете го, господа емигранти, а ако не ви харесва, мятайте се на лодките и ходете на майка си в… къщата, някъде далече от Европа!!! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. И тази забрадка дава акъл? Марш обратно в Пакистан, надявам се, че вече са ти оправили документите!

  2. Вървете с мъжа си -ПИСАТЕЛ ,на мама си в АНАТОМИЯТА.Той да пише,ти да го четеш ! И да се упражняваш като хомеоПАТКА! О,спи лиДАНС,О ДАНСне види ли?/Не по Гео Милев/4

  3. Какво прави имам в Кьолн? Откъде накъде пакистанка се изказва как се обличат европейците? Светът полудя!

  4. Това може да е проблем в тяхната страна,но тук и в белият свят няма проблем.Те не могат да налагат техните закони.Като не им харесва да си ходят.

  5. https://www.youtube.com/watch?v=bEA2F8I728Q Дай благодарение на Аллах,

    за луната и звездите

    се моля през целия ден,

    какво е и какво е

    се хване за вашата вяра

    не дават на дявола

    О, вярващи, моля да благодарим на Аллах.
    Аллах опрощава Аллах е милосърден Аллах е този, който обича хората, даващи
    С това е нашият създател С е, Който ни дава и той иска да направи малко Дали всички

    Аллах опрощава Аллах е милосърден Аллах е този, който обича, предложени хора
    Той е създател, това е един доставчик на екипировка и той е този, който има власт над всичко.

    Дай благодарение на Аллах,
    за луната и звездите
    се моли в целия ден,
    какво е и какво е
    се хване за вашата вяра
    който даде на дявола
    О, вярващи, моля да благодарим на Аллах. Майкъл Джексън

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *