Лиляна Павлова Нагло: НЯМА ДА СВАЛЯ ЦЕНАТА НА ВИНЕТКИТЕ И ТРЯБВА ДА МИ БЛАГОДАРИТЕ, каквото и да е решил Съда!

pavlova7Няма да свалим цената на винетките, заяви отново нагло в ефир министър Лиляна Павлова.

Решението на съда, който се произнесе миналата седмица, че цената им е неправомерна, касае само постановлението, с което ние приехме повишаването на цената, а не самата цена!

Аз лично обжалвах на по-висока инстанция и дори тя да потвърди това решение, в което силно се съмнявам, никой да не се надява, че ще му се връщат някакви пари!

Цената и стойността на винетките ще са тези, които са в момента! – едва не изтропа по бюрото министърката.

Тя заяви, че съдът не отменя за времето  назад, а просто решава  занапред. Което е доста странно тълкование, но от Лилито какво да очакваш?

Съдът може да ни инструктира да гласуваме отново цената, като спазим друга процедура, а не да връща взети решения!, каза още министър Павлова.

Сигурна ли си, Лиле?

Сигурна ли си, Павлова, че от юридическа гледна точка нещата стоят точно така, както казваш? Защото в момента хиляди адвокати четат изказването ти и ти се смеят с глас!

Съдът може да връща взети решения! Може и още как!

Но невежеството не е оправдание, особено за министър!

А народът е прекаран и от девет кладенеца ще му докарате вода, за да го доудавите в нея.

Наглостта герберска стана толкова голяма, че Павлова стигна дотам да заяви, че се смилили над хората и затова цената на винетката била вдигната само с малко. Предложението било да струва 150 лева, но от ГЕРБ го отхвърлили от грижа за народа и по социални причини.

След което безсрамно Павлова изрече още една лъжа:

 

В момента нямало тапи никъде по магистралите, освен по „Хемус“. „Тракия“ била спокойна, че дори пустеела. Абе, направо нямало никакъв трафик.

Явно министърката се придвижва само с хеликоптер или правителствения самолет.

Тя няма представа, че от София се излиза близо час, а задръстването по магистралата е до Ихтиман, особено когато има някой непредвиден ремонт.

На влизане в Бургас пък се образува колона от близо 10 километра и автомобилите едва пъплят.

Трите милиона, хвърлени за надлез към Южното Черноморие пък окончателно объркаха трафика и сега от града не може да се излезе половин час, тъй като надлезът води направо към най-задръстеното кръстовище.

Шофьорите псуват в жегите, а министърката се хвали по телевизията.

Наглостта на управляващите е безкрайна!

Ще плащаме скъпи винетки, ще висим в задръствания и на всичкото отгоре трябва да благодарим, че не сме платили 150 лева, за да караме по вече раздрънканите и с изяден асфалт магистрали.

Да, благодарни сме ви господа и дамо управляващи от ГЕРБ!

Но ще сме още по-благодарни, ако ГЕРБ спрат да се фукат и се махнат.

Завинаги!

А най-благодарни ще сме, ако  някой ден благодарен народен съд ви прати задълго в затвора при закоравелите рецидивисти! Нали и те са народ! Нека те ви благодарят подобаващо! Skandalno.net

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Павлова, а ти ще отговаряш ли лично, за счупените и повредени автомобили на много хора от разбичкатите кратери и на новопостроени пътища и на стари? Ще платиш ли лично шетите? Нали си министър, трябва да носиш отговорност лично! А някоя фирма не направи качественно пътя, а сте и превели пари, ти ще оправиш пътя лично и ще възстановиш парите, става ли? Щото от вашите обръчи и на предни и сегашни политици, ние живот не видяхме. А това вашето е престъпление срешу човечеството, нищо, че не ни смятате за хора, а за овце…

  2. Как така? Нали законът е над всичко? Или ГЕРБ е над закона?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *