Лили Иванова ще празнува рождения си ден на сцената

Лили голямаПоп легендата Лили Иванова се повлия от модата на известните да прзануват на сцената и вместо да е с най-близките си,   ще изнесе концерт навръх рождения си ден – 24 април.

Както Стоянка Мутафова отбеляза личната дата с постановка, така и примата ще излезе пред публика да сподели най-интимния си празник.

Почитателите й ще могат да я поздравят с букети и наздравица в столичния „София лайф клуб“. Билетите за шоуто вече са пуснати в продажба и са по 50 лева най-евтините. Желаещите да бъдат по-близо до сцената и попиват от силата и красотата в гласа на Лили от ръка разстояние ще трябва да дадат  по 80 лв.

В менюто ще има суши, хайвер и шампанско, но не е ясно какво количество от тях ще влизат в цената на билета и колко ще трябва да додадат гостите за свободната консумация и на какви цени ще е тя.

Междувременно Лили репетира  и за първия си лайв на британска земя. На 16 май тя ще изнесе концерт в клуб Troxy в Лондон. Към събитието има огромен интерес от българите, което не живеят само на острова. Естрадната прима ще пее в основната зала на клуба с капацитет от 2000 души.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *