Лили Иванова си напазарува дрешки за 60 бона

Лили голямаЛили Иванова направи  шопинг като истинска звезда и си обнови гардероба с покупки за над 60 000 лева в в най-скъпите бутици на Лондон.

Купчината пари заминала за уникални дрехи, маркови обувки и аксесоари от най­-луксозните вериги магазини в света, които се намират в британската столица. Звездата с размах  е похарчила половината печалба от концерта, който изнесе там, за да се попълни колекцията си от дрехи с най-­актуалните дамски модели и да е в крак с висшата мода.

„Замина за концерта си с три куфара, а се прибра с десет! Такова чудо друг път не бяхме виждали, тя си ги купува по каталог. А сега е останала  цели два дни след концерта, единствено да пазарува. Похвали се, че е била ВИП клиент на няколко бутика, които обслужват клиенти само с препоръки и във всеки са й отделили по няколко часа за мерене и разглеждане, като едновременно я черпили с чай, сладки и шампанско. Купила си е по поръчка и няколко чифта обувки, които ще изработят по размера й и ще пристигнат допълнително“, обясняват хора от екипа на звездата, изненадани от шопинг разходка на Лили.

Те обаче са категорични, че звездата си заслужава и последното парцалче, защото си го е изработила, тъй като е спечелила рекордна сума от концерта си в Лондон. Тя пяла пред повече от 2000 българи в известния клуб „Трокси“. Цените на билетите  са били­ от 32,50 до 48 британски паунда, но изобщо не стреснали почитателите й и бяха изкупени доста преди концерта. По прости сметки че звездата е прибрала поне 70 000 лири.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *