Фолкпевецът Галин обърна резбата – спа с жена

ГалинДълбоко обиден, че особената му ориентация се разнася из всички медии, фолкпевецът Галин направи и невъзможното, за да докаже, че е мъж.

По време на свое участие в Стара Загора, той демонстративно свалял девойка в заведението, а след това се прибрал  в хотелската си стая заедно с нея. Какво са правили двамата, никой не може да каже, защото не им светил, но пък веднага станало ясно коя е дамата. Тя е стриптийзьорка в старозагорски клуб и явно се е съгласила да бъде купена. Говори се, че Галин й дал цели 300 лева, за да го придружи до стаята му и се постарал да ги видят възможно по-голям брой хора.

Всичко това се случило след публикация, в която се твърди, че той се продавал за 100 лева на вечер на всякакви мераклии да се докоснат до него. Вие луди ли сте? Аз печеля 20000 лева на месец, а ще се продавам за по сто, развикал се ядосано певецът, че му сложили толкова ниска тарифа.

Друг слух също обикаля медиите, а именно, че Галин и наследникът на мебелни къщи „Явор“ са в гореща и страстна връзка и непрекъснато се карат заради дребните изневери и залитания на певеца. Те ту се карали, ту горещо се сдобрявали, но се пазели да не се разчуе връзката им.

Тя обаче се разчула, а фенове започнали да обвиняват Галин, че не са го виждали с момиче. В Стара Загора той веднага побързал да се обзаведе с момиче за една нощ, за да затвори устата на враговете си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *