Лигава целувка между Евгени Минчев и Стоян Петров разбуни мрежата

Евгени целувка„Виж му очите, вижте с каква наслада смуче сочните ми устни“, написа поетично в профила си във Фейсбук Евгени Минчев, където публикуава снимките от годишния си концерт, без да е певец.

Мистър фон Бул е стиснал в здрава прегръдка младия изпълнител Стоян Петров, който изглежда леко шокиран. И за двамата отдавна се знае, че предпочитат ласките на силния пол, така че целувката им изглежда доста неуместна, а за Стоян пък е истинско признание да бъде удостоен с лигаво мляскане от светски лъв като Минчев и то пред толкова много хора.

Снимката обаче предизвика вълна от разгневени коментари, от сорта, че гейовете вече даже не се крият, а се хвалят с гнусотиите си в публичното пространство, обаче  Евгени ги парира с надменната реплика:

„Пожелавам ви по едно гейче на всеки в семейството, за успеете  да се научите на толерантност. А бъдете сигурни, то  непременно ще ви дойде.“, закани се вискомерно псевдолордът.

Освен, че изобщо не му пека  да се целува публично, Минчев демонстрира и  умения в пеенето. Той беше поканил околоо 250 гости и приятели на  така наречения си концерт, който тази година се проведе в изискан гръцки ресторант в София.

Сред звездите на шоуто бяха Ирина Флорин и Драго Драганов – Чая. Имаше и доста гости с неопределена се*суалност.

 Шоуто на Минчев предшества организирания от него ежегоден Руски бал, който тази година ще се проведе на 25 април.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *