Латиносериалът в Брадъра продължава, смесиха го с „Женени от пръв поглед“

Преслава ДеянКато ще е – да е! Явно това е девизът на Нико Тупарев, който се е престарал да навързва интриги и да вкарва в Къщата хора, чиито съдби се сблъскват.

Това се случи и на чаровния Деян Топалски, който беше вързан с розови белезници за Преслава, за да го играят влюбена двойка. Те веднага влязоха в играта и започнаха да се наричат един друг  „любов моя“. Певицата веднага покори ММА боеца със своя чар и усмивка и милото си държание, което явно е оттренирала при многото си концерти.

Деян също я гледа с възхитени очи и зрителите им стискат палци да се залюбят, защото са една от най-симпатичните двойки и защото и двамата са чаровни и неконфликтни.

Обаче има една подробност, която в медиите отново се превърна в интрига. Деян е обвързан и то не с кого да е, а с Гергана от „Женени от пръв поглед“, която първа избяга от телевизионния си брак с компютърния спец Георги. Милите очи, които мята на Преслава, не останаха незабелязани от зрителите и те вече виждат двамата като двойка, а Гергана аут от живота му.

Тези, които познават Преслава знаят, че тя принципно е мила и усмихната и не влага нищо лично в топлото си държание. Но дали Деян го знае това? Очите му говорят съвсем друго.

Гергана пък се ядоса от слуховете и написа в профила си във фейсбук, че това е само игра. Но дали си вярва и тя?

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *