Кучкова посъветва Сираков да си пие редовно хапчетата

Куч1Не съм очаквала, че Христо Сираков ще избива мъжките си комплекси на мой гръб, каза обидено Елена Кучкова, когато прочете изцепката на Стоте манекенки, че бил „оправил“ и нея.

Той май  не си е пил хапчетата редовно, констатира в свой стил плейметката. Били сме с него общи компании и в България, и в чужбина, като всяка компания имаме и общи снимки, обаче само дотам и  само толкова. Ако господинът е достатъчно паметлив, сигурно ще се сети, че  винаги около нас и с нас е имало и други хора. Никога не сме ходили заедно някъде двамата сами. Какво се случва с неговите спомени, или по-скоро фантазии е негов проблем, коментира доскорошната брадърка  Елена Кучкова.

„Плеймейт станах благодарение на качествата, които имах, а не защото някой ме е „оправил“ И тези качества се виждат на всяка моя снимка и при всяка моя изява, допълва със завидно самочувствие Елена.

„Писна ми комплексирани хора и стари мераклии да си правят реклама и да трупат точки на мой гръб“, категорична е натуралната блондинка.

„Ако дължа нещо на някого, обяснения, или признателност,  то това е на човека, който в моментае  е до мен и когото обичам. Останалите са ми безразлични“, сподели още силиконовата красавица.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *