Веско Маринов покани 18 души, за да не е сам на Нова година

Веселин Маринов и ЦветанкаМащабно новогодишно парти организира тази година Веско Маринов.

Той няма с кого да отбележи празника, не са го поканили и да пее на някой площад, затова изпълнителят ще събере целия екип, който работи за него, което се е превърнало в традиция.

Те ще се съберат в малко хотелче в провинцията, чието местоположение не издават, но твърдят, че  ще се веселят няколко дни и нощи.

Те издирили малкото уютно хотелче, защото предпочитали да са сами в комплекса. Целта им била на воля да пеят, да  свирят и да се веселят до късно през нощта, без някой от другите гости да им прави забележки, защото други просто няма да има.

Събираме се като истинско семейство, казва Маринов, който уви от две години няма собствено гнездо.  За мен работят  18 души, някои от тях  са сами, други пристигат с половинките си и се събираме  общо към 35-40 човека, за да изпратим подобаващо годината. Винаги съм казвал, че ако тя е по-добра от предишната, ще има отново  парти. И хубавото е, че всяка година тя е по-добра и партито се провежда.

Приятели на певеца подозират, че по този начин той се спасява от самотата по празниците. Ако не организира веселба с колегите си, ще трябва да стои сам вкъщи и да гледа телевизия, самосъжалявайки се за изневярата и развода с любимата му Цветанка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *