Ани Цолова със супергаф в ефир

Ани Цолова и ВикторСутрешен следпразничен  гаф разсъни понеделнишки пооредяла аудиторията на Нова телевизия.

След като минаха новините в 8 часа водещата Ани Цолова  забрави да включи микрофона си и започна да говори без да се чува никакъв  звук. Тя жестикулираше, мяташе очи изразително, но имаше само образ.  Изумените зрители не схванаха това опит за някаква шега ли е, или е пореден гаф на Нова.

Чак след минути Цолова се усети и бързо включи микрофона си. Като успя тотално да шашне зрителите с думите  „Резилът продължава“,  смънквайки ги смутено и леко притеснено.

Защо гаф? Да не ти пука. Просто пак ще влезем в „Господарите“, няма да ни е за сефте, успокои я Диана Найденова.  Диана и колегата й Георги Коритаров бяха поканени в студиото по липса на други гости, за да коментират дали се ще има предсрочни избори.

Те пък се хванаха гуша за гуша ей така за спорта, като Найденова започна да критикува Местан, а Коритаров да го защитава. Водещите на моменти се опитваха да ги разтърват, но останали толкова време без изяви в ефир, Коритаров и Найденова дадоха своя принос в пълната бъркотия. Така и не стана ясни има ли предпоставка за избори или не, но шоуто иначе беше пълно за наслада на преялите и препили зрители.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *