Борис Гуджунов през сълзи: Благодаря на Слави, даде ми 11 хиляди!

boris-godjunovБорис Гуджунов най-после  има надежда за живот и има сили да се бори с мизерията. Той благодари на всички  българи, които са откъснали средства от собствения си бюджет и са дарили пари за изваждането му от мизерията и безнадеждността.

В болницата ме позакърпиха, укрепиха ми здравето. Сега имам някаква надежда за живот и сили за живот и си мисля, че всичко ще завърши добре. Бог да дава здраве на всички, които ми помогнаха и лекарите, и хората. И да поживи Слави, който лично ми даде 11 хил. лв., събрани от от неговото предаване „Гласът на България”, сподели развълнуваният певец. Разплаках се, като видях Слави и парите в ръцете му. Тези пари за мен означават живот.

В началото на месеца певецът помоли за помощ всички, които го помнят и са обичали песните му. Разказа, че  живее в мизерия само с инвалидната си пенсия от 220 лв. няма пари за храна и лекарства. В същото време  лежеше в тежко състояние в болница, без да може да си плати част от услугите и процедурите.

„Обадиха ми се българи чак от Сиатъл… Те ме помнят все още, макар че отдавна са заминали, те още ме помнят, развълнува се певецът.  Много се радвам и направо нямам думи. Май прескочих трапа и благодаря на всички лекари, които се постараха нещата при мен да се нормализират”, каза Гуджунов.

От социалното и културното министерства предколедно  обещаха да направят законодателни промени, за да може певецът да получи по-висока пенсия. И не само той, а всички изпълнители от неговото поколение, останали да се борят със стростта и болестите с мизерни пенсии.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *