Рогоносецът Сираков си го върна на годеницата си, нарече я глупачка

Христо Сираков БилянаБизнесменът Христо Сираков си отмъсти жестоко  на бившата си годеница Биляна Евгениева, която  му сложи рога пред цяла България с вървежния и подходящ за целта  футболист Благой Георгиев.

Ответният удар  на Ицо Стоте манекенки явно беше добре обмислен. Той не реагира веднага, а  изчака да мине време от горещата целувка на пътя между Биляна и Благо Джизъса, за да нанесе удара там, където доста боли – по гордостта.

Христо Сираков тържествено  благодари на Благой Георгиев, че му е отворил очите относно това  що за жена си е избрал за годеница и че му е спестил бъдещи сериозни харчове по нея.

Не съжалявам за това, че разбрах  от телевизията за изневярата на Биляна, даже напротив. Логично ,  когато двама души са заедно от доста време,  неизбежно изневярата да се появи. Но когато хората  са достатъчно интелигентни и умни, те изнверяват така, че половинката им да не разбере за това и да й спестят разочарованието. Очевидно Биляна  е от хората, които не могат  да се похвалят с такъв умствен капацитет, а аз пък трудно  мога да търпя глупава жена до себе си, каза  Сираков и буквално размаза Биляна с твърдението си, че е глупачка.

Стате манекенки каза, че не познава футболиста, който му сложи рога. „Не го знам изобщо този лигльо. Не го познавам, а и не ми трябва. Решил да се  пробва, опитал при годеницата ми и успял. Да е жив и здрав! Нито той, нито Биляна Евгениева означават изобщо  нещо за мен, нито пък ще означават в бъдеще, каза Христо Сираков и допълни, че е „оправил“ и Елена Кучкова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Глупак си ти, байно! Хем да са млади, хем да не ти изневеряват. Няма такъв филм

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *