Вики Терзийска призна за връзката си с Графа

ВикторияТой е семеен мъж, утвърдено име, и признанието ми може да се изтълкува, че искам да си правя реклама на негов гръб, но това не е  така. Да, имали сме връзка с Графа, бяхме млади, влюбени, обаче това е минало, каза Виктория Терзийска.

Иначе ми е правил подаръци и  са правили много хора хубави неща за мен, но определено да ти напишат хубава песен и да ти я подарят е нещо много специално. Влади го направи. Мисля, че това е най-хубавият подарък.

А най-романтичното нещо ми се случи с първата ми любов в Разград, едно страшно  готино момче, казва се Стефан. Много се обичахме и по повод на един Свети Валентин той направи страхотен жест.

Ние с родителите ми живеехме на последния етаж в един висок блок. Стефан се беше качил на тавана и беше пуснал едно огромно сърце от покрива, което се люлееше пред прозореца на  кухнята. Баща ми го видя пръв и ме събуди, като ми каза: „Имам чувството, че това вън не е за майка ти, не съм й слагал нищо, ела да видиш!“

Бях страшно развълнувана и подскачах от радост.

Виктория призна, че оттогава се е влюбвала много пъти, но все не е попадала на човека, с когото иска да остане цял живот. Сега тя вече се оглежда за този човек. Време ми е. Мисля за семейство, за спокойствие и за едно малко сладурче, което ще осмисли живота ми.

Вики не е богата, но твърди, че се издържа с музика и живее сносно, но мечтата й е да прави още по-добра музика.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/u6QiReVmMHA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *