Мис България не спира с изненадите – мечтае да гледа телета!

Мис БарабанНовата Мис България не спира с изненадите, които поднася всеки ден.

 След като стана носителка на титлата по доста съмнителен начин, а след това лъсна в мрежата полуоблечена, всъщност доста и многозначително разголена, а после позволи на музиканти да ползват задните й части  за барабанче, сега пък стана ясно, че Симона Евгениева се занимава в свободното си време  с… телета.

Не с такива, които се стичат на стада и мучат по дискотеките, а истински добичета

 Всъщност Мис България 2014 призна, че върти бизнес с домашни говеда в монтанското село Габровница и в момента планира да разрастне заниманието си.

 „Баща ми преди години се е занимавал с животновъдство и затова реших да запиша в университета управление на стопанството. 50% от населението на България в момента е застаряващо – те са пенсионери, които сами си отглеждат животни и сами се грижат за прехраната си. Ние имаме традиции и в земеделието и в гледането на животни, затова реших, че тази ниша ще е най-доходоносна и перспективна  за мен“, споделя Симона.

 Доста  крехката й възраст не й попречила още през лятото да започне да налива основите на собствения си бизнес. С  твърда решителност и с помощта на свой  приятел от детството купили няколко телета и в момента ги отглеждат. Но докато бръмчи из софийските потайности, едва ли гази в тор и сигурно някой друг гледа добитъка.

„Мечтая някой ден да си имам собствена ферма с животни“, издава мечтата си Евгениева.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/olSj8asTkzY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *