Кучкова показа нагледно как дамите да се нак*рвят

Кучкова накурвенаПоредният скандал за храна в къщата на брадърите предизвика Елена Кучкова да потърси отмъщение. Тя реши да се облече предизвикателно и да ядоса Йорданка Христова, която разпределяше зеленчуците да стигнат за три дни.

Плеймейтката измъкна от куфара си фриволна бяла рокличка, която едва покриваше дупето й, а отпред бе толкова разголена, че всеки момент можеше да падне и да я остави само по силикон. Хубава ли съм, харесва ли ти, не е ли много късичка, не ми ли прозират прашките, въртеше се тя пред Тити Папазов с надеждата да го свали, но той с каменно лице я окуражаваше, че всичко й е наред. Не е къса, не ти прозират прашките, спокойно, утеши я треньорът.

В подготвяното отмъщение дейно участие взимаше и Албена Вулева, която даваше свежи съвети как плеймейтката да изглежда по-еротично и по-скандално. Чакай да се нак*рвя още малко, призова Елена и отиде да си сложи ярко червило. След което малката процесия отиде в хола с надеждата да шокира Йорданка Христова и да й висне ченето. За тяхно разочарование Данчето беше потънала в някакъв свой разговор, погледна вяло Елена и продължи да си говори.

Кучкова не се отказа от намерението си да я шашне, грабна един морков и предизвикателно започна да го смуче пред певицата и да си отхапва деликатни хапки. Данчето отново не й обърна внимание, даже не я забеляза. За сметка на това мъжете бяха във възторг и дори Тити Папазов се повъртя около нея да изплакне поглед на фона на скуката в къщата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/u0johA82NLw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *