Тачо се връща в Брадъра без хонорар, не можел без Жени

Жени Тач скандалВръщането на Тачо в Къщата вече е уговорено.

Той ще се появи там в понеделник, или в сряда, когато са елиминациите или новите номинации. Предлогът бил, че не можел да гледа жена си депресирана, не можел да се прости, че той я е докарал до това положение с неразумното си поведение и затова ще влезе да й поиска прошка.

Освен това той чак вън осъзнал, че не иска никакъв развод, че обича съпругата си, че е изрекъл много тежки думи и трябва да й се извини и да заслужи отново доверието й.

Той щял да влезе безплатно в името на семейното щастие, декларираха хора около него. Истинският проблем обаче е, че продуцентите също усетили чрез спадането на рейтинга от неговото отсъствие. Те го изгониха, защото няма как да се прости един шамар, но могат да му поизлъскат имиджа и да се върне като герой и интригите в къщата отново  да се заплетат.

Според запознати се разиграват два варианта – единият е Зорница да бъде изгонена в понеделник , за да не пречи на семейната идилия  и да се видят истинските отношения в семейството. Другият е тя да бъде оставена като дразнител и кротналата се вече Жени отново да бъде докарана до състояние на нервни изблици и истерия.

Говори се и че при това положение, ако Тачо си изкара „мандата“ в предаването, ще си получи и хонорара, от който беше лишен заради нарушаването на правилата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/TqxPFuf6lBE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Нарушаването на правилника на формата ще е шамар за предаване и продуценти.Гледаемоста, точно обратното ,ще спадне.Това момче освен да пие нищо не прави.Какви интриги и какво очаквате.Нали видяхме какво прави,ха,ха,ха.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *