Венета Райкова започва да води голо шоу

Венета Райкова масажВенета Райкова се готви за нов и то драстичен  завой в кариерата си.

Блондинката е получила доста примамлива  оферта да води голо шоу по  национална телевизия. Сега тя се изявява в „Голямата уста“ – коментарното предаване на  „ВИП Брадър“, но за нейно съжаление  ангажиментът й приключва заедно с  риалитито в край на ноември.

Тогава светската хроникьорка остава безработна и унизително безпарична. Спасение  за нараненото й самолюбие и джоб се оказало предложението да води доста провокативно еротично шоу, което било с концепция в процес на доизкусуряване. Едни смятат, че тя ще интервюира свои гости, като се появява на екрана по бельо или направо по парфюм, а други пък твърдят, че гостите й ще бъдат полуголи, а тя ще се появява с микрофон в будоарите им. Мераклии за подобни интервюта у нас с лопата да ги ринеш.

В родния ефир имаше подобно зрелище със заглавие „Голите новини“, но творческият напън на продуцентите не дадоха очаквания  резултат. Въпреки надарените водещи рейтингът му беше повече от отчайващ, рекламодателите не посмяха да го подкрепят  и предаването остана в историята. Сега обаче шансовете за успех били скочили драстично. Организаторите разчитали известната „плейбойка“ Венета Райкова да  им привлече пред екраните тълпи зажаднели за плът и жълтении зрители.

Венета пък била готова почти на всичко, за да се върне на бял кон в ефир, без значение в коя телевизия. Тя дори досаждала  на продуценти непрекъснато, за  да й обърнат внимание, но успех нямаше. Затова ефектната блондинка вече е готова да падне до нивото  на водеща на голо предаване, твърдят запознати.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/w8-1CLm_t4s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *