Виктория Джумпарова се утешава с човек на братя Галеви

Виктория за тройкаВиктория Джумпарова,  която цяло едно риалити се опитва да си върне любовника си и да го измъкне от лапите на съпругата си , но  не успя да излезе на глава с Емил Русев, вече забравила семейство Русеви и  била на върха на щастието с новия си мъж.

Според врели и кипели в  ъндърграунда Цецо Надежденския е новата тръпка на красавицата, но се носил слух, че бил дясна ръка на братя Галеви. Това обаче  никак не притеснявало Виктория. Тя първо нямаше нищо против женен любовник, след това се закани, че ще го вземе от жена му. Малко по-късно се хвана с ММА-борец и тъкмо трепетите бяха в апогея си, Вики влезе в „Къртицата“ и с държанието си там потресе любимия си, който не издържа на излагацията и я изостави, съжалявайки, че изобщо се е захванал с нея.

Сега с Цецо тя била по-внимателна и предпазлива. Тъй като връзката им била още прясна, двамата се наслаждавали на чувствата си  и избягвали демонстрациите и парадирането пред медиите.

Надежденският  угаждал на всяка прищявка на моделката, купувал й каквото си поиска, глезел я,  а тя не спирала да благодари на съдбата, че е намерила точния човек, с когото да се чувства щастлива и обичана и истинска принцеса. Дано само не тръгне и него да го гази с колата си, ако той случайно я ядоса.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/HEBG28NzupA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *