Кучкова отсвири „Мис Плеймейт“ по…философски причини

Куц ццМис Плеймейт 2013 Елена Кучкова роди поредния бисер, който се завъртя със скоростта на светлината в интернет.

Тя буквално отсвири конкурса, който предстои  и новите кандидатки, като написа в социалната мрежа, че няма и не желае  да връчи лентата на тазгодишната победителка, която и да е тя .  Конкурсът Мис Плеймейт 2014 е обречен на провал, не само защото носителката на титлата се инати, а и заради някои доста сериозни слухове, които витаят в пространството.

Ето какво написа официално Елена Кучкова:

„На всички съобщавам най-отговорно, че лично аз няма да взема участие в провеждащия се  конкурс “Плеймейт на годината“, защото имам  професионални и философски причини! На всички участнички  пожелавам успех да не забравят един ценен съвет от мен: “Не титлата прави победителката, а победителката после прави титлата!’

Народът изпадна в догадки що за философски причини може да има плеймейтката и  знае ли изобщо какво значи философия, въпреки дипломата си на икономист. Най-вероятно  Елена си няма пиар, който да я посъветва какво точно да напише, за да се разбере дълбоката й мисъл.

В опита си да разгадаят какво е искала да каже, някои решиха, че или носителката на приза намеква, че кокурсът е нагласен, или смята, че сред кандидатките няма достойна за титлата и затова отказва да й я връчи.

Което обаче няма нищо общо с философията.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. HA HA HA…
    TAPA PUTKA I FILOSOFIA..
    KADE TOCHNO SE SRESHTNAHA???

    Kuchka mrasna spinozna,wonjashta spermojadka..kuchka..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *