Невероятно! Малък Тошко влиза в клиника за алкохолици

Тодор бутилкаТодор Славков смята да отвори нова страница в живота си. Синът на Батето е решил  да прекрати всичките си алкохолни запои и да влезе в клиника за лечение на доста излагащата го  и опасна зависимост към пиенето.

Той се решил на тази крачка, след като изгледал задълбочено кадрите със своето участие  в „Биг Брадър“. За пръв път той се погледнал отстрани и се засрамил от себе си.

Докато беше в Къщата, Тошко стана за резил на всички, след като не спря да се  налива и да събува гащи, да развява мъжкото си достойнство, да показва дупето си и да се хили идиотски на всички, без да ги чува какво му говорят. Даже  близката му приятелка Катето Евро се отрече театрално от него, макар че са  първи дружки по купони със събличане.

След като взе голямата награда,  внукът на Тато изчезна безследно. Следите му се изгубиха след финалното парти, където той бе толкова пиян, че направо припаднал в последната дискотека, а две студентки го изнесли.

Алкохолната фиеста приключила някъде след Нова година, а Славков не успял дори да се сети къде е изкарал Коледа и с кого, имал доста бели петна за изтеклите седмици и този път сериозно се стреснал. Прочел всички статии и коментари на зрителите за себе си, изгледал изцепките няколко пъти  и взел решение да се бори с алкохолизма си. Първо се подложил  на детокс диета, като ядял само салати и плодове, пиел сокове и гълтал витамини. Затова се появи при Сашо Диков буквално прероден трезвен и в ново амплоа.

Следващата стъпка била да влезе в клиника за лечение на алкохолни зависимости в частен център в Белград, който бил специализиран в борбата с пиянството. Приятели  се ангажирали да съберат остатъка от сумата, която е необходима за престоя му там.

Най-вероятно лечението ще е  поне месец. Рехабилитацията е на два етапа: първо се лежи 10 дни в самата клиника, където пациентът получава специална храна  и психологична помощ, както и се провежда  терапия с лекарства. След това пациентът ще престои в хотел още половин месец, където ще го навестяват  психиатър и наблюдаващият го лекар.

После  в България, той ще  продължи битката си сам, като  ще продължава да пие хапчетатата и да се тества веднъж на две седмици, че не се е докосвал до алкохол.

Да се надяваме, че този път ще е успешно, казват загрижените му приятели.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *