Купуват ви с 50 лева, а за к*рви и къщи хвърлят милиони! Рейтингът на ГЕРБ пак скочи! Ето защо:

Помните ли филма „Прелъстена и изоставена“, в който Стефания Сандрели упорито е ухажвана от годеника на сестра си, накрая му се отдава… но забременява, честта на семейството е поругана, а прелъстителят й бяга. Днес е Международният ден на възрастните хора. И по тоя повод Бойко Борисов се обърна с топли думи към българските пенсионери. Последното би било мило, ако не беше лицемерно, нагло… и не напомняше за филма ”Прелъстена и изоставена”.

Защото точно това се случва в момента: Онзи ден Борисов развърза държавната кесия за пенсионерите, хвърли им по едни 50 лв. и… днес социологическите агенции отчетоха покачване на гласовете за тотално дискредитираната мафиотска групировка ГЕРБ!

За близо 11 години управление на Борисов и ГЕРБ възрастните българските пенсионери не помръднаха и на микрон от последното място по доходи. Минималната пенсия, след последното увеличение отпреди месец, е 234,13 лв. Социалната, след същото увеличение, стига колосалните 141,63… (почти 71 евро…) Средната пенсия пък стана 412 лв или 206 евро. За сведение, най-ниската пенсия в Румъния тази година мина 200 евро с разчет до края на 2020 г. да нарасне още 60 евро. В Турция пенсиите са тройно по-високи и са така отдавна, а за Гърция да не говорим. В повечето европейски страни здравните грижи и лекарствата за пенсионерите и инвалидите са безплатни. Тук – не. Запомнете това! Такова унижение на възрастните хора няма никъде!

По изчисления на експерти, ако през последните 10 години кражбите на парите от европроекти и обществени поръчки бяха с 40-45 на сто по-малко, то пенсиите на 2.5 млн. пенсионери и инвалиди щяха да са най-малко двойни от това, което са в момента. Крайно време е възрастните българи да проумеят тези прости, но ужасяващи факти. Да осъзнаят също, че децата и внуците им щяха да са с тях и да работят в България, ако не беше смазващата корупция, фалш, арогантност, некадърност и агресивност на управляващата Хунта ГЕРБ.

Днес Борисов най-дебелашки прелъстява пенсионерите с мижава добавка от 50 лв към пенсиите… до изборите. Но това е прелюдие към изоставянето след това. Интересува го само властта. И парите, които краде чрез нея. Инак, само парите в чекмеджето, които видяхме от снимките, са достатъчни да покрият въпросните 50 лева на 40 000 възрастни българи… до изборите. Колко пъти е пълнено това чекмедже и само то ли е било зареждано? И откъде са дошли тези пари? Вашите пари са това, драги българи. Не го ли разбирате?

В Северна България има лаф: Жива да не бях, защо му дадох. Според филолози, лингвисти, етнографи и диалектолози изразът попада в речника на улицата в определен регион и илюстрира съжалението на момиче, което е преспало с „голям пустиняк“. Дето викат турците: Да им имам втория акъл на българите.

Не се обиждайте, но една среднотарифна проститутка в летен курорт взима 50 лева за половин час работа. А вас с тия 50 лв. ГЕРБ си ви купуват и ангажират за цял месец… Министри и кметове за нощ плащат по 1000 лева и нагоре за скъпи к*рви. Ако ги заведат на екзотичен остров за седмица, пък цената хвръква на 50 хилядарки. В евро, естествено. За къщи, коли и тоалети на любовниците си същите герберски функционери хвърлят милиони. Крадени милиони. Схващате ли сега кои са им по-важни и скъпи? Не сте вие, мили ми пенсионери.

Прелъстяват ви, за да ви захвърлят после. И го правят вече 11 години. А вие всеки път се връзвате. Замислете се бе, хора. Раздавате се на трохи от вашите пари! И чуйте най-накрая какво ви казват децата и внуците. Стига унижения. Долу Хунтата! Да живеят Свободата и Справедливостта! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Не знам дали тези бабички от снимката ще се видят някога ,но това са най-тъпите гъски на света . Безродници ,които предават децата и внуците си . Заслужават никой да не ги погледне и да се оправят с тия мизерни 50 лв .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *