Коцето смело: Надя е свободна да спи, с когото си поиска

коцето надяСъс странна философия за живота излезе фолкпевецът Константин.

Колкото и  прекалено да пазиш колата си, винаги ще се намери някой  да ти я чукне! Същото се отнася и за съпругата, твърди той.

Спазвайки това неписано правило, той е дал свобода на съпругата си Надя и не я следи, нито й търси сметка къде е ходила и с кого е била.

Той се кълне, че хубавото Наде е абсолютно свободно да прави каквото си поиска, когато си поиска и с когото си поиска.

Е… не  искам да кажа, че  трябва съвсем да няма надзор и да го ударим през просото, но всичко трябва да е в рамките  на нормалното. Нито я ограничавам, нито я тормозя, нито сме го обърнали на слободия“, обяснява Коцето след поредния слух, че жена му си има любовник.

Той е категоричен, че ревността е най-големият убиец на любовта и дори може да провокира другия да кръшне заради свръхконтрол и напук, затова двамата са постигнали съгласие по този въпрос.

„Надя  е доста по-млада от мен и може след време да й хареса някой, да й завърти главата, но каквото е писано, ще стане. На този етап й имам  пълно доверие“, признава Константин.

Същите думи повтори и Надя преди време в интервю. Тя познава мъжа си и знае, че му е слаб ангелът и  не е от хората, които ще позволят да бъдат следени и ограничавани.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *