Костадин Костадинов: За пореден път НС събира безразборна евроатлантическа тълпа

„Искам да ви питам, уважаеми сънародници, доволни ли сте от това, което виждате в тази зала, харесва ли ви резултатът от изборите, допада ли ви, че за пореден път Народното събрание ще събере не народни представители, а мнозинство от безразборна евроатлантическа тълпа?”. Това попита в началото на речта си при откриването на 48-ото НС лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов.

„Ние от „Възраждане” не можем и няма как да говорим от името на целия народ. Никой няма как да говори от името на народа, защото мнозинството от народа се въздържа от гласуване. Не знаем какви са причините, по които повече от 61% не отидоха да гласуват , но можем да се досещаме – апатия, униние, отчаяние, деградация. Това пише се смъртната присъда на нашия народ и нашата държава. Пише я всекидневно”, продължи Костадинов. „Докато се води война, докато инфлацията разяжда икономиката, почти цяла седмица несвиканото НС се занимаваше с това дали посланиците на Русия и Беларус”, заяви лидерът на „Възраждане“.

„Уважаеми сънародници, ако вие с вашето негласуване, произнесохте смъртната присъда на българската фасадно-параванна демокрация, то евроатлантическата тълпа тук привежда тази присъда всеки ден. От тези хора ли очаквате да ви управляват? Очаквате ли да е добре и да поставят националния интерес на първо място?”, пита Костадинов.

„Не си мислете, че това, което виждате е нещо ново, нашата история не е започнала преди няколко десетилетия. Не за първи път изпадаме в тежка морална, духовна, икономическа и политическа криза”, каза още лидерът на „Възраждане”

Костадинов цитира стихотворенията на Иван Вазов –  „Средството да нямаш врагове” и „Линее нашто поколенье”.

„Думите на Вазов са толкова актуални сякаш са писани днес сутринта”, коментира Костадинов. „Време е да обърнете поглед към себе си и да си припомните, че това, което отличава роба от свободния човек е правото на избор. И то избор да не прави това, което не иска. Кой ще спре вкарването на България във войната, кой ще запази българския лев, кой ще върне свободата и независимостта на българската държава, похитена от десетилетия насам? „Възраждане” е инструментът за това. Преди 8 години, когато бяхме създадени, бяхме 58 души, растяхме бавно, трудно, сега сме вече 255 000 възрожденци. Няма да спрем да се борим за всеки един българин, нямаме друг избор, друг народ нямаме, друга родина нямаме”, каза Костадинов.

Спасение и освобождение отвън няма да дойде, заяви от парламентарната трибуна Костадин Костадинов. „Кой ще спре вкарването на България в Украйна, какъвто сценарий чертае евроатлантическата тълпа в парламента и няма да позволи България да се превърне в изгорена земя? Кой ще запази българския лев и няма да допусне замяната му с евро? Кой ще върне свободата и независимостта на българската държава, похитена от десетилетия насам? Няма кой друг, освен българският народ, стига да избере свободата пред робството. „Възраждане“ е инструментът в ръцете на народа това освобождение да се случи“, посочи Костадинов.

„Време е да бъдем управлявани от мъже, не от мижитурки. На народа му писна от страхливи и сервилни управляващи. Политиката не трябва да бъде борба за позиции и постове, а за политики и идеи”, продължи Костадинов.

„Винаги казвай, каквото мислиш и винаги прави, каквото казваш. Нямаме време за губене, длъжни сме да изправим държавата на крака, длъжни сме да кажем, че не искаме България да е васална територия. Длъжни сме да запазим българския лев и да кажем „не” на Зелената сделка. Трябва да защитим интереса на България в Северна Македония. Заради всичко това знам, че няма да ни бъде простена смелостта. Знам, че ще бъдем обругавани, но историята ще запомни нас, защото в нашите вени тече общата кръв както на националните ни герои, така и на предателите – зависи по кой път ще тръгнем. Историята не оставя никому длъжна. Заклевам се като един от милионите български мъже, че няма да отстъпя сантиметър от битката. Българите заслужават качествени политики и образование. Не искам да виждам повече разруха. Време е за възраждане, да живее България”, заяви Костадинов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/YE4aOwaw12w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

19 коментара

    • НА ТЕЗИ ПОРЕДНИ ПРОДАЖНИЦИ МНОГО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ
      НА НЯКОЛКО ПЪТИ ИМ ПИСАХ ПО ИМЕЙЛА,ПРИ СВИКВАНЕТО
      НА ПАРЛАМЕНТА ДА НЕ ВЛИЗАТ И ПО ТОЗИ НАЧИН ДА БОЙКОТИРАТ
      УЗАКОНЯВАНЕТО НА ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛИ.НЕ ГО НАПРАВИХА,НЕ
      НАПУСНАХА И ЗАЛАТА ПРИ ГЛАСУВАНЕТО НА ПРЕДСЕДАТЕЛ,
      С ТОВА СИ ДРЙСТВИЕ ТЕ ДОКАЗАХА ЧЕ СА ПОРЕДНИТЕ
      ПЛАТЕНИ ИЗМЕКЯРИ.ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ ПО ДЕЛАТА А НЕ ПО
      ЛИЦЕМЕРИЕТО И ЛЪЖИТЕ.

  1. А бе, дете ,държава не се управлява с лозунги и цитати!
    А и аз да те питам ти от кои си-от модерните европейци от случайниците дето говорят истини за залъгване на избирателите в събранието ,а после вървят по течението ????

    • Кибик, за 97 години не се ли научи, че докато не дадеш на човека да свърши работа, няма как да разбереш какво може. Тези, които продължавате да избирате или подкрепяте, като не гласувате, са ясани, че за нищо не стават. Вчера пак цял ден го демонстрират. Да обаче вие се съмнявате в Костадинов, от кои бил. Кръчмарски интелекти! Без извинение.

      • Иване,работата не се дава ТЯ СЕ ТЪРСИ ,ЗА ДА Я СВЪРШИШ! Тя сама до тебе няма да дойде!

      • Тази точно работа, я дава народът и ако я вземеш със собствените си ръце, се нарича преврат.

      • Ами ,хайде давайте, напред! Ние нашата работа си я свършихме!

  2. Всички българи искат водач, всички искат някой да ги оправи,но ако се появи такъв, намират се всякакви да го оплюят.Как не му стана ясно на българина, че вече 30 години държавата загива. Стотици факти, стотици материали, десетки анализи на най-умните ни мъже и като резултат сегашния парламент, а в него пак Бойчето и тайфата му на първо място, пак Кирчо, когото прогонихме наскоро, отново Ристето Иванов,артистът от спектакъла пред Догановия дворец, че и генерал Атанасов. И друг генерал Янев,за който само слепци не виждат мерака.Защо бе народе, защо се самоубиваш. не виждаш ли накъде върви света,ние ли заедно с украинците сме най-големите врагове на Русия. Толкова ли сме слепи за вечната англосаксонска алчност. Нищо ли няма в главите ни поне от най- близката европейска история.

    • Уважаеми, г-н Колев в думите ви виждам някаква критика към българите за това ,че не одобряват и коцето дето се е докаросал и той за парламентарния спектакъл,вместо да излезе пред сградата и да събере на протест избирателите и тези да не успеят да се лигавят и плюнчат вътре!
      Човек го чуват когато крещи, а не когато седи мирно и протестира мълчаливо!
      За мен колата вече е прекатурена и пътищата сега са вече много ,но който и да хванем няма да идем до никъде!

  3. не сте прав колев…гласуването е нагласено,не отразява настроенията на хората..а гласувалите са клиентелистите интересчии и зависимите…

  4. Жалки и смешни сте в очите на народа! Даже вече сте ни опротивяли със старанието си да го вкарате във война ,която не е наша, а на онези ваши войнолюбиви, алчни ,световни крадци и завоеватели,научили се да живеят от труда и богатствата на другите народи! Но подлизурките и подчинените никой не ги обича! Като си изиграят ролята ги убиват!А вие така сте си повярвали ,че сте някакви фактори,че сте докарали народа до пълно информационно затъмнение и никакви новини за Русия правилните й действия за унищожаване на световната паразитна плесен на краварите и англичаните! Няма как да стане! Видяхте на изборите- избрахте се благодарение с фалшификации,но БЪЛГАРИТЕ НЕ ВИ ПРИЗНАВАТ!

  5. Уважаеми „СТАР КОМУНИСТ“,аз не съм комунист,но съм пределно стар, много съм скитал, много съм видял и чел,продължавам и сега.Аз се учудвам на смелостта на Коцето,на културата му, на езика му на бързата му мисъл,на упоритостта му.Как да събере хора пред парламента.Преди време Велизар Енчев правеше упорити опити да организира пенсионерите, резултат нулев, Нако Стефанов излиза двапъти с апел за митинг в името на мирна България,че и за откриването на парламента, резултат нулев.Митингите ги прави Боец,че и други, всичко що е срещу Русия се плаща.Много вярна характеристика ни е дал Славейков,много страшна и проф. Иво Христов е много близо до процентите.Европа, богатата вече се изразява с мощни митинги и ще падат правителства, английската си е подала оставката. Ние обаче сме вече мъртви духовно, гласуват само тези, които са свързани с топлите службички и се радват на един рядък бездарник, хитрец, бай-Ганю,толкова добре оставен в литературата. Бойко остава в историята като позор на нацията ни, която бързо изчезва.

    • 100 % верен коментар сте направил г-н Колев. Жив и здрав да сте.

  6. Засега само санкционираният от Щатите от години Иран дава рамо на „Агресора“ с оръжие.https://reseauinternational.net/liran-se-prepare-a-expedier-le-premier-lot-de-missiles-fateh-110-et-zolfaghar-pour-la-russie/ Всички останали, които от години са се радвали на „демократичните“ си благодетели показват СРЕДНИЯ пръст на най-голямата „демокрация“, английската колониална рожба-Щатите.Независимите западни медии дават хубава представа,ма у нас се цитира само ДОЙЧЕ ВЕЛЕ.След украинците, ние сме вторите,които трябва да ставаме жертви, малко сме, ама територията ни е много удобна.Две хубави материалчета от канадската независима преса, които никога няма да преведат нашите колониални медии.“An Engineered Food and Poverty Crisis to Secure Continued U.S. Dominance“ и „Why Not Simply Abolish NATO?“ Че Бойко не е довършил и Винету, а едва ли някога ще надникне в независима западна медия, не щото не знае езици, нещо по- страшно.

  7. Има ли икономика, политика, суверенитет България ?

    Ако имаш мнение :
    Join Group :
    Български Суверенитет
    facebook.com/groups/1775440566153221

  8. Коцето е камбана, която напомня на депутатите, защо са в този парламент и че трябва да служат на българския народ!
    Да е жив и здрав!

  9. Това е българската карма /съдба/ във всяка чета да има по един командир, по един знаменосец и … по един предател.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *