Костадин Костадинов ГИЛОТИНИРА Платената Американска Подлога Люба Кулезич! (С ВИДЕО)

Председателят на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов буквално гилотинира в ефир соросоидната подлога Люба Кулезич. „България е колония на САЩ. От 20 години насам всички български правителства не идват на власт чрез избори, а се назначават от Вашингтон. Америка разчита именно на платени хора като вас да държи страната ни в колониално подчинение“. С тези думи се обърна към водещата на „Честно казано“ Костадин Костадинов, възползвайки се от правото си на отговор по повод клеветническо твърдение на соросоида Калин Янакиев в предния брой на предаването, че ПП „Възраждане“ е фашизоидна организация.

Правото на отговор на Костадинов прерасна в чутовен сблъсък с платената соросоидна маша Кулезич, която скочи да брани американското присъствие в България, безсилно пръскайки  обилни количества русофобска слюнка. Но машината за истини Костадин Костадинов я затрупа с тонове тежки аргументи и буквално я сдъвка и изплю.

ВИЖТЕ ТОВА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО ИНТЕРВЮ, КОЕТО СМЪКВА МАСКАТА НА АМЕРИКАНСКИЯ КОЛОНИАЛИЗЪМ У НАС, РАЗОБЛИЧАВА ХИЛЯДИТЕ НЕГОВИ МЕСТНИ СЛУГИ И ПО СВОЯТА ЗРЕЛИЩНОСТ ПОВЕЧЕ ПРИЛИЧА НА БОКСОВ СБЛЪСЪК!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/R6Ll7rgWnRw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

17 коментара

  1. ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБ КОСТАДИНЕ ГОСПОД ДА ТЕ ПАЗИ ИМАШ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ ДОВЕРИЕ И ВЪЗХИЩЕНИЕ

  2. Направо я нас*а тая латврна…тая ми падна в очите като китово л**но на дъното…
    Браво на Костадинов!!!

  3. Копейкин откачи .Напъните му да влезе в парламента , са ялови , защото Суверена вижда , що за боклук е .Лакардиите му не хващат декиш.А и се е обградил с балабурници.

    • Да се съгласиш родината ти да е колония, за да може господарите ти да разграбват народа и ресурсите, в началото може да се оправдае с наивност. Но след 30 години грабежи, заличаване на род и родина, да се отречеш от историята и кръвта и да твърдиш, че това е най-доброто за народа ти говори, че или си национален предател, или кръгъл идиот.

  4. Ура-а-а-а, гледах го това предаване два пъти и споделям оценката. Редовно гледам Кулезич,която майсторски крие своята русофобия и хвърля силите си да критикува властта и Борисов. В това предаване обаче Костадинов я смаза, с факти, с аргументи, провокира я и разголи цялата и русофобия. По грозна сцена, по грозно падение на наш журналист не бях виждал. Чак ми дожаля за Кулезич, заприлича ми на стъпкана проститутка. Все пак е жена, но това е един великолепен урок по родолюбие и разкриване на един от корените на манипулираната русофобия. Само ден след това в предаването Алтернатива гледахме един изрод от Америка за България, който обвиняваше Русия в агресия, а журналистката кимаше одобрително. Време е за борба, истинска, продажните души трябва да бъдат очистени, за да продължим напред. Какво искаме американски войски у нас , или руски туристи, война с Русия или мир и просперитет, ще бъдем ли добитък за кланница или горди достойни наследници, да бъдем или да не бъдем.

  5. Ей шматароци , какви ги дъвчете !!?? Цигането от добрич , е рядко ла@но.Също като оная гнида волен сидеров , чекиджия на блядовете.

  6. Шаврантията скимти чак ма изкефи…и Тошко Йорданов с неговото,*джипко бибитков“…уби коня с лопатата

    • Уби коня и магарето и после сорсоидно-сатаниската му партийка гласува против мораториума по разграбването на България.

      Кеф да видиш!

      Стига си спал бе НАРОДЕ!

  7. Люба…сега разбрах колко съм се заблуждавал като съм ти вярвал. Тотално ме разочарова. Жалко.

  8. Люба Кулезич си намери майстора.Тя считаше себе си за ненадмината.Хубаво е човек да има самочувстие,но да не прескача прага.Винаги се намира някой който е повече.

  9. Люба Кулезич ми падна в очите.Държа се като видна махаленска клюкарка.

  10. Люба,маската падна.Вече си ясна на всички,че си пълен соросоид.

  11. Л.Кулезич никога не ми е харесвала, с неиният начин на водене на предавания. Принципът и е- който говори най-много и който прекъсва най-често другият – е най-прав. Този път издържах цялото „Право на отговор“. Браво на г-н Костадин Костадинов.Такива политици трябват на България, а не дрънкащи латерни.

  12. Л. Кулезич е крайно време да се засрами от предателската си роля! Може пък да прогледне.Костадинов й разказа играта и следва да включи апела си за НАТО в програмните цели на Възраждане, ако иска да успее!

  13. Кулезич,ти си антиевропейка,не само антибългарка, турски поток е европейски проект,не е руски,ние от ЕС имаме нужда от газта,а не някой друг!
    Стига си прокламирала антиевропйска политика!

  14. Позастарялата Любица (Люба) Кулезич едва се държеше на краката си след смазващите, интелигентни и обоснования удари на Костадин Костадинов. Беше жалка. Както някой по-горе се е изразил, приличаше на смачкана проститутка. Време е да си ходи и да престане да трови телевизионния ефир, защото за никого не е вече тайна, че се крепи на отвратителния си слугинаж пред чудовището на злото Сорос и неговите сатанински организацийки в България.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *