Костадин Костадинов: Американската ПП си заминава! Вървим към предсрочни избори!

„Правителството на Кирил Петков ни е инсталирано от САЩ, за да обслужи няколко техни външнополитически задачи. Натресоха ни ги с ясното намерение да послужат след това като бушон. Тия задачи ще се решат до края на тази година, след което ще имаме нови избори… Когато едно правителство очеизвадно не работи добре и всяко едно негово действие предизвиква скандал, колкото по-скоро приключи този фарс, толкова по-добре, защото има голяма опасност днешният фарс да се изроди в трагедия“. 

Това каза пред БНР Костадин Костадинов, лидер на партия „Възраждане“.

„Съмнявам се Слави Трифонов да е разбрал едва тази седмица за намеренията на Кирил Петков за Северна Македония. За това нещо се говори още от края на миналата година. И се говореше толкова открито и ясно, че даже преди визитата на Петков в Скопие, президента свика КСНС с цел да закрепи българската позиция да не се вдига ветото за РСМ, докато не се изпълнят българските условия. Тази позиция на България официално не се е променила. Ако Трифонов имаше някакви сериозни намерения да защитава българския национален интерес, трябваше да каже това още в началото на годината, а не едва тази седмица, когато две от партиите в управляващата коалиция си мерят влиянието по въпроса коя от тях да вземе поста председател в БНБ“, коментира той.

Костадинов подчерта, че партията му ще се противопоставя на решения в парламента, с които не е съгласна, с „максимално голям граждански натиск“.

По думите му 10 000 привърженици на „Възраждане“ са били пред Народното събрание на протестна демонстрация срещу оказването на българска военна помощ на Украйна.

Според лидера на „Възраждане“ НАТО „е заплаха за националната и териториална отбрана, цялост и сигурност на България“, защото след влизането ни в Алианса, отбранителният потенциал на страната ни е намалял три пъти.

Във връзка с българския кораб „Царевна“, който е в пристанището в Мариупол, Костадинов коментира, че ако той е на мястото на премиера Кирил Петков, би извикал посланика на Украйна, за да му потърси сметка защо контролираното от украинската страна пристанище на Мариупол държи български кораб с български моряци като заложници:

Интервюто на Петър Волгин с Костадин Костадинов в предаването „Политически НЕкоректно“ можете да чуете от звуковия файл.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. „…………В центъра на Бургас пред ДСК банка, на пешеходната алея! Спрял си нашия и хич не му дреме! В ресторанти и дискотеки ядат и пият мъжката без да плащат!! Много сънародници се оплакват вече!
    По бензиностанциите зареждат до горе без да плащат, в „Кауфланд“ пълни количката и вика „Я украйно“!! Безплатно лечение и лекарства и още куп привилегии! Някой проверява ли ги тея украинци на влизане в България?

    Какво става тука, пълно безредие. Ай сиктир ве!!! Каква е тази бащиния!! Стига с тази дискриминация!! Ако българи правят така ще бъдат глобявани, арестувани и късани от проверки!!! Ние къде сме в цялата картинка питам аз? Някой може ли да ми обясни?„.

    Напът сме, украинците да ни завладеят мирно и кротко. Мислят си, че са господари, сякаш България им е длъжна да ги издържа. И въпроса ми е, след като обърнахме гръб на Русия, кой аджеба, ще ни спаси от тях?

    За жалост ние не сме важни. Украйнците вече превзеха България. Преименуване на улици, техни знамена се веят навсякъде, те имат повече права от българския народ. Нашите български граждани се оставят да умрат пред болниците, нашите български граждани умират от глад . Но украйнския народ е с всички права . Хранене безплатно, лекуване безплатно, имат покрив над главите, имат всичко. А нашите българи умират по улиците. Няма я България вече.

    Толкова са нахални и невъзпитани,че няма и накъде! Окупирали са целия Лазур!!! Ровят като кокошки по щандове и щайгите със зеленчуци, и само претенции! Май ще станем колония на Украйна. Ние сме имигранти в собствената ни държава, отдавна съм го видяла. За съжаление докато не излязат българите навън да си търсят правата,няма никога да се оправим…………“

    Спинкаш ли сладко, толерантни българино?

    • И това влизаше в сметките на нашето съсипване. Не огромния икономически товар, който струпаха върху плещите ни нашите американски „благодетели“,основният товар е наглата и с години подготвена инвазия от западни украинци, които досега тъпкаха своите, сега ще го правят още по-лесно и у нас.Това са СЛАДКИТЕ плодове, наред със всичко преди това на СИНЕГРИЯТА с дневния ред, с мерака да бъдем в тандем с поляците в тяхната вековна омраза към Русия.

  2. След почти всички прослушани интервюта на Костадинов съм стигнал до заключението,че няма по-подходящ политик от него за премиер на България, рядко компетентен,ерудиран,смел патриот, който поставя интересите на България цел на своето съществуване. При това има подчертан ораторски талант. Разликата между неговото ниво и това на нашите предишни управляващи е смазващо голяма,Бойко-селския хитрец,Цветанов,Ристето Иванов,Учиндолския шоумен,за Кирчо простото не иде реч.Само умният ще се обгради с други умни, глупакът никога.

    • То хубаво, ама аз до сега съм видяла много хора, които говорят умно, ама толкова умно, че да се подпишеш под всяка тяхна дума. Само че говорят така ДОКАТО влязат във властта и СЛЕД КАТО излязат в опозиция. А докато са във властта реално действията им са съвсем различни от това което са говорили преди. Така че аз съм в правото си да имам едно голямо на ум и за Костадинов.

    • На същото мнение съм.
      То да ти кажа честно и да не съм, просто няма друг за който да гласува българинът.

  3. Предсрочни избори! Това е мечтата на всеки новоизлюпил се политик и като дойде на власт започва да краде. Костадинов, мечтаеш за предсрочни избори, а не ти ли е страх че може да ги спечели оня идиот от Банкя. Тогава той ще разгони фамилията на всички: и на тебе и на Кирчо/Асенчо, и на Рашков и на всички други, които смееха да кажат гък срещу него.

    • А твоята мечта ква е?
      Да ни затрият държавата педалите лапащи черен краварски чеп ли?
      Плаши роднините си с мутрата-българоубиец, нас от бивши комунисти не ни е страх.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *